Aktivni filteri

MeanIT Hoverboard, električni, 20 cm kotači,...

Električni skateboard / hoverboard, dimenzije kotača 20cm, maximalno opterećenje 100kg, domet do 15km, maximalna brzina 12km/h, maximalna elevacija 15°, radni uvjeti -15° do 50°, ugrađena Samsung Litijska baterija 36V / 4,4Ah, snaga 2 x 350W. LED indikatori

350 KM
Dostupnost: Nije dostupno

MS ENERGY e-romobil m10

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više od 20-ak km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Zračni kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

745 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Segway Ninebot KickScooter F25E II

Ninebot KickScooter F25 II je moderan i učinkovit električni skuter koji je namijenjen ljudima koji žele brzo i jednostavno putovati gradom. Skuter dolazi s izdržljivim i kvalitetnim dijelovima koji su dizajnirani tako da traju, a istovremeno pružaju udobnost i sigurnost tokom vožnje. Jedna od najistaknutijih značajki Ninebot KickScooter F25 II je njegova baterija. Baterija potrošnje 275 Wh omogućuje vam da vozite skuter do 25 km s jednim punjenjem. Baterija se može napuniti u 4-6 sati, a indikator razine napunjenosti baterije omogućuje vam da lako pratite koliko još možete voziti prije nego što baterija ponestane.  Skuter dolazi s prednjim i stražnjim LED svjetlima koja pružaju bolju vidljivost tokom vožnje u uvjetima smanjene vidljivosti, kao što su noćne vožnje, a električni i mehanički kočioni sistem omogućuju vam da brzo i lako zaustavite skuter. Ninebot KickScooter F25 II ima tri načina vožnje - Eco, Standard i Sport koji se mogu prilagoditi različitim uvjetima vožnje. Aplikacija Ninebot omogućuje vam da pratite putovanja, prikupljate podatke o vožnji i prilagodite postavke skutera prema vašim željama. Uz ove osobine, Ninebot KickScooter F25 II je idealan izbor za svakoga tko želi brzo, jednostavno i ekološki prihvatljivo putovati gradom.

810 KM
Dostupnost: 13 Dostupno

Segway Ninebot KickScooter D38E

Ninebot KickScooter D38E je najmoćniji model u Ninebot KickScooter D seriji, sa snažnijim motorom i većom baterijom u odonosu na prethodna dva modela. Ovaj model ima maksimalnu brzinu od 25 km/h i maksimalni domet od 38km, što ga čini idealni izborom za one koji traže brz i učinkovit način prijevoza u gradu ili u blizini. D38E ima snagu motora od 500 W, što omogućava brže ubrzanje i veću brzinu u odnosu na prethodne modele. Uz to, ima veću litijonsku bateriju jačine 367 Wh, što omogućava veći domet i dulje vrijeme vožnje. Ovaj model dolazi s tri načina vožnje - ekonomičan, standardni i sportski način, tako da vozači mogu prilagoditi brzinu i performanse skutera premo svojim potrebama. Uz to, ima i LED prednje i stražnje svjetlo, što omogućava sigurniju vožnju u uvjetima slabije vidljivosti. D38E ima aluminijski okvir koji ga čini izdržljivim i laganijim za nošenje i skladištenje. Skuter ima težinu od 16,3 kg i maksimalno opterećenje od 120 kg. U pogledu vodootpornosti, ovaj model ima ocjen IPX6, što znači da je otporan na jaku kišu i pranje mlazovima vode. Sve u svemu, Ninebot KickScooter D38E je snažan i pouzdan električni skuter s velikim dometom i brzinom, što ga čini idealnim za gradske vožnje i putovanja na kratke i srednje relacije.

925 KM
Dostupnost: 4 Dostupno