• -10%
  • Rasprodano

Klima uređaj Hisense Expert Smart 18K inverter

ID: 09994DO
Nedostupno
1.331 KM
1.198 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 133 KM (10%)

Ušteda: 133 KM (10%)

Rata već od 55 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

09994DO

Podaci

Brend klime
Hisense
Tip
Inverter
Kapacitet
5,5 kW -18000 BTU
WIFI
Da
Energetska klasa
A++
Garancija
2+3 godine

Klima uređaj Hisense Expert Smart 18K, kapaciteta 18.000 BTU, nudi napredno rješenje za hlađenje i grijanje većih prostorija. Opremljen inverterskom tehnologijom, uređaj kontinuirano prilagođava brzinu kompresora, čime se postiže značajna ušteda energije i održavanje stabilne temperature tokom cijele godine.

Produženje garancije: https://cc.hisense.com/ba/garancija

Način rada: Inverterski
Rashladna snaga: 5000 W
Snaga zagrijavanja: 5600 W
Kapacitet hlađenja (Btu/h): 18000
Kapacitet grijanja (Btu/h): 18000
Wi-Fi upravljanje
Širina: 890 mm
Visina: 300 mm
Dubina: 223 mm

Smart Voice Control

Nova Hisense HiSmart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom i Amazon Alexa, tako da govorom možete upravljati uređajem. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada (hlađenje ili grijanje). Možete pronaći HiSmart aplikaciju u "Amazon Alexa" aplikaciji i u "Home" aplikaciji.

Plin koji nije štetan za okolinu

Plin R32 je manje štetan za okolinu uz veći kapacitet hlađenja za istu zapreminu. To znači da je potrebno manje rashladnog sredstva u svakom uređaju, tako da je efekat globalnog zagrijavanja značajno smanjen. Prednosti R32 rashladnog sredstva su: nulti utjecaj na zrak ozona, 66% manji GWO (utjecaj na globalno zatopljenje) u poređenju sa plinom R410A, te viša energetska efikasnost, provodljivost toplote i kapacitet hlađenja.

-20°C Grijanje & Hlađenje

Poznat vam je osjećaj topline sunca čak i tokom hladnih zimskih dana? Naša karakteristika grijanja & hlađenja daje sličan osjećaj. Time što možemo obezbijediti toplotu i na temperaturi -20°C zahvaljujući našoj tehnologiji predzagrijavanja i tehnologiji električnog zagrijavanja šasije. Specijalno hlađenje na -20°C se najčešće koristi kako bi se održala temperatura prostorije.

Pametna Wi-Fi kontrola

Pouzdano upravljanje vašim klima uređajem bilo gdje u vašem domu sa vašim mobitelom i konekcijom na Wi-Fi. Tako ćete moći kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti o svom kućnom ljubimcu sa distance.

HiSmart Life App

Ova aplikacija donosi pametno i ugodno iskustvo. Možete dobiti statusnu informaciju aparata i upravljati sa njima bilo gdje i bilo kada. Interfejs je veoma jednostavan i moćan, pored uobičajnih funkcija daljinskog upravljanja, on donosi i pametne funkcije, kao na primjer: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje i tako dalje. Očekuje vas veliki broj zanimljivih funkcija. Dostupno na App Store.

Aktivni ugljeni filter

Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvhnski dim. On je savršeno rješenje za eliminisanje neprijatnog zraka i omaogućavanje uživanja u svježem i čistom zraku.

Tih rad

Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osjećate kao da čujete tišinu.

Samočišćenje

Zahvaljujući Hisense hidrofilno presvučenom filmu nove generacije, nakupljena prašina / mikroorganizmi / ulje mogu se ukloniti s aluminijske površine isparivača kroz ciklus smrzavanja i odmrzavanja. Kada se ugasi, ventilator unutrašnje jedinice nastavit će raditi 30 sekundi kako bi se isparivač osušio. Moći ćete zadržati visoku učinkovitost i očistiti zrak.

Smart režim rada

Samo pritisnite "Smart" dugme i klima uređaj će automatski prilagoditi najugodniju temperaturu prema temperaturi prostorije.

Četiri noćna režima rada

Spavanje je od vitalnog značaja za naše tijelo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime posjeduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: djeca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.

Osjetim - I Feel

Daljinski upravljač mjeri temperaturu u prostoriji i odašilje tu informaciju prema radnoj jedinici. Osim unutrašnje temperature, kroz senzor na bežičnom upravljaču, prenosi se i temperatura oko korisnika. Unutrašnja jedinica se podešava i upravlja prema zaprimljenim temperaturama kako bi se postiglo pametno upravljanje temperaturom u prostoriji.

8°C specijalno zagrijavanje

Naš specijalni režim zagrijavanja, tokom hladnijeg vremena i dužeg odsustva iz doma, održava i štiti vaš dom od smrzavanja održavajući temperaturu prostorija na 8°C.

24h tajmer

Odredite određeno vrijeme dana u kojem želite da se klima uređaj automatski uključi ili isključi.

Zatamnjivanje

Pritisnite ovo dugme kako biste isključili svjetlo displeja na prednjem panelu.

Potpuni DC Inverter

360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

Visoka efikasnost i ušteda energije

Korištenjem 3D inverterske tehnologije, u kombinaciji s optimiziranim zračnim kanalom i naprednim urezanim cijevima i rešetkom, naši klima uređaji ostvaruju značajno povećanje energetske učinkovitosti koja smanjuje godišnju potrošnju energije za 30%.

Brzo hlađenje

Tehnologija povećanja turbo frekvencije omogućava brže hlađenje ili grijanje i omogućava vam da uživate u većem protoku zraka, kako biste se osjećali ugodno u kraćem vremenskom roku.

Dvostruka drenaža

Odvod kondenza, električni i gasni priključak sa lijeve ili desne strane proširuju mogućnosti prilikom ugradnje. Instalacija je jednostavna, a vi možete izabrati postavku priključaka, lijevo ili desno, kako najviše odgovara vašem prostoru.

Hidrofilna i antivirusna aluminijska mreža

Specijalna formula farbe na isparivaču, izuzetno unapređuje funkciju čišćenja od bakterija i prašine.

Funkcija automatskog restarta

U slučaju prestanka napajanja električnom energijom, klima uređaj će nastaviti sa radom čim se ponovo uspostavi napajanje strujom. Nećete morati ponovo ručno da namiještate kontrole.

Dijagnostika i automatska zaštita

U slučaju kvara, prikazuje se šifra greške na displeju za lakšu opravku. U slučaju preopterećenja sistema, sigurnosno isključivanje iz struje se automatski aktivira kako bi se osigurala sigurnost.

Jednostavno održavanje

Nova konstrukcija unutršnje jedinice omogućava pristup elektronskim i mehaničkim komponentama bez skidanja isparivača.

1W Standby

U režimu rada Standby, klima uređaj automatski započinje rad u režimu uštede energije. Umjesto 5 W, samo se koristi 1 W po satu, što znači 80% uštede energije.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).