Aktivni filteri

XO CZ001 Usisivač za Auto

Material: ABS, Product color: black, Aluminum battery charger, Vacuum degree: 3200kpa, Rated speed: 29000-31000rpm, Rated power: 120W, Power cord length: about 5m.

24 KM
Dostupnost: 4 Dostupno

Stapni usisivac Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini

Upoznajte jedan od najboljih alata za čišćenje vašeg automobila, kauča,fotelja i druge vrste namještaja s uskim razmacima u kojima se nakuplja prašina. Ovaj omaleni ručni usisavač veličine boce za vodu je kompaktan, snažan i vrlo lagan - teži samo 0.5kg! Vrlo jednostavan je za koristiti sa samo jednim gumbom na kojem jednostavno mijenjate između dvije brzine usisavanja. Jačina okretaja je do 88 000 okretaja u minuti, spremnik za prašinu iznosi oko 100ml te je jednostavan za čistiti. Spremnik se otvara pritiskom na jedan gumb, unutar spremnika je HEPA13 filter koji se lako čisti pomoću krpice. Baterija od 2000mAh omogućuje rad od čak 30 minuta u normalnom (endurance) modu, dok u max power modu može izdržati oko 9 minuta. Zbog svojih dimenzija, ovaj ručni usisavač je namijenjen prvenstveno za uske i male prostore kao što su spojevi trosjeda, mrvice na tipkovnici te unutrašnjost automobila. Puni se preko USB C priključka, original Xiaomi kabel i strujni adapter dolaze u pakiranju te mogu poslužiti i za punjenje smartphonea. Vrijeme punjenja oko 2-3h.

97 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Stapni usisivac Xiaomi Mi Handheld Vacuum...

Xiaomi Vacuum Cleaner Light za jednostavno, efikasno čišćenje kombinacijom laganog, bežičnog dizajna i snažnog usisavanja. Pored upečatljivog bežičnog dizajna, još jedna karakteristika koja ističe Mi Štapni usisivač light je i njegov snažni motor bez četkica koji karakteriše 100.000 obrtaja u minuti i ima 2 nivoa usisne snage 20 AW i 50 AW, kao i protok vazduha od 17000 Pa. Efikasna filtracija u 3 koraka. Ciklonski sistem odvaja prašinu od vazduha. Prašina se hvata nakon prolaska kroz ciklonski filter, efikasan HEPA filter i pamučni filter, dok se čisti vazduh ispumpava. Ciklonski filter za trenutno, efikasno hvatanje čestica. HEPA filter visoke efikasnosti filtrira čestice do 0.3μm. Pamučni filter filtrira prašinu i ispumpava čist vazduh.

218 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Stapni usisavac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner je štapni usisivač koji olakšava sve poslove po kući. Snaga rotacijskog motora ide do 100.000 okretaja po minuti. To znači da se s njim može usisavati do 160 metara kvadratnih nakon samo jednog punjenja. Litium-jonska baterija kapaciteta 2500 mAh. Posjeduje sistem filtera sa pet slojeva i može da skupi sve čestice sa raznih površina.  Nudi tri režima usisivanja kao što su: Max u trajanju 8 minuta na jednom punjenju baterije, Standard za 30 minuta rada i Eco koji usisava jednočasovno prije pražnjenja baterije. Usisivač je jednostavan za korištenje, praktičan je za držanje i odlaganje i dolazi s priključkom protiv prskanja, adapterom za punjenje i priključnom stanicom za punjenje. Ovaj štapni usisivač u kombinaciji bijele i sive boje je veoma kvalitetne izrade koja garantuje njegovu trajnost. Najviši nivo buke koji proizvodi je tek 72 dB.

359 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Stapni Usisivac Xiaomi Roborock H7 Black Silver

Vrhunski motor 480W koji stvara usisnu snagu od 160W.  U kombinaciji sa rotirajućom četkom radi dubinsko usisavanje tepiha.  Posjeduje Auto Carpet boost funckija za automatsko povećanje snage na tepihu.  Filtrira 99,9% čestica i alergena kroz 5 koraka filtriranja i HEPA filter.  Lagan i efikasan. Pretvara se u ručni usisivač.  Veoma lagan za nošenje i rukovanje. Drška se rotira za 270 stepeni.  Mogućnost zaključavanja tako da ne morate konstantno držati dugme.  OLED displej sa informacijama o usisivaču.  Vrijeme rada do 90 minuta. 

616 KM
Dostupnost: 4 Dostupno

Usisivač Dyson V10 (SV27) Absolute

Proizvođač Dyson Model V10 ( SV27) Absolute Tip usisivača Ručni usisivač Snaga [W] - Usisna snaga [W] 15,8/33,8/151 AW Nivo buke [dBA] - Boja Siva / Narandžasta Garancija 24 mjeseca Dodatni Opis Težina: 2.68kg Kapacitet spremnika otpada: 0,54l Veličina: 250mm x 1249mm x 256mm Tehnologija: 14 ciklona Filtracija: Trajni perivi filter Komponente: Direct-drive četka Mekana rotirajuća četka Résszívó fej Kombinirani nastavak Nastavak za kuteve Mini električna četka

1.196 KM
Dostupnost: 2 Dostupno