Aktivni filteri

GOODRAM DDR4 UDIMM 8GB (2666MHz) 1024x8

DDR4 memorijski moduli su dizajnirani za najnovije Intel platforma. DDR4 generacija je trenutno najpopularniji format među svim memorijskim modulima, prema izboru korisnika. Ovaj specifični modul ima frekvenciju 2666 MHz. Ovaj jedan modul GOODRAM DDR4 nudi 8GB memorije, te ima opciju Single i Dual kanal konfiguracije. To znači da se mogu pregledati komplikovane stranice, gledati filmovi, igrati igrice, skidati i postavljati sadržaji i još dosta toga bez usporavanja. Svi GOODRAM memorijski moduli se proizvode u Poljskoj. Zbog toga se prave sa pažljivo izabranim i kvalitetnim komponentama. Pored toga prolaze i brojne testove sa raznim nivoima kontrole kvalitete. Svaki modul je izuzetno dobro provjeren prije slanja u trgovine. Kada se poredi sa starijim solucijama, DDR4 moduli troše znatno manje sa 1.2V naponom. Također su veoma efikasni jer štede do 40% više energije. Ovi moduli supouzdani i veoma stabilni, čak i u nepogodnoj okolini. Goodram je poljski brend sa više od 20 godina iskustva sa solucijama za memoriju. Nude više vrsta SSD, RAM memorije, USB stikova i drugih. Goodramproizvodi su uvijek dobre kvalitete, te vrlo stabilni. Pored toga, idalje su povoljni.

42 KM
Dostupnost: 8 Dostupno

GOODRAM IRDM X DDR4 UDIMM 8GB 3000 MHz 1024x8 -...

IRDM X DDR4 modul nudi 8GB memorije u singularnom modulu, te također nudi konfiguracije za Dual i Single kanale. Pored toga nudi i brzinu 3000MHz, tako da su ovi moduli veoma popularni među gejmerima i profesionalnim korisnicima. Značajno mogu da poboljšaju peroformansu računara na optimalan nivo. Svi IRDM X memorijski moduli proizvode se u Poljskoj, sa veoma pažljivo izabranim komponentama. Toko proizvodnje prolaze više nivoa testiranja kvalitete prije nego što se šalju u prodaju. Ovo garantuje da su moduli visoke kvalitete i po evropskim standardnima. Nema potrebe da se pretjerano brine o kvarovima, te usporavanju rada s vremenom.

45 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

MEM DDR4 8GB 3200MHz Fury Beast Kingston

The Kingston FURY™ Beast DDR4 pruža snažan upgrade performansama za gaming, video uređivanje i renderiranje. FURY Beast DDR4 ostaje hladan sa svojim niskoprofilnim, stiliziranim raspršivačem topline niskog profila. 100% testirani pri brzini i podržani cjeloživotnom garancijom, jednostavan su i bezbrižan upgrade za vaš sustav baziran na Intelu ili AMD-u.

52 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

MEM DDR4 8GB 3200MHz KIN FURY Renegade

Dajte svom sustavu baziranom na AMD-u ili Intelu performance potrebne za ostati na vrhu hranidbenog lanca s ultrabrzom Kingston FURY™ Renegade DDR4 memorijom. Poboljšajte frame rate, zadržite emitiranje streamova glatkim i prođite kroz uređivanje svoje highlight trake bez problema s brzinama do 5333MHz uparenim s brzim CL13-CL20 latencijama. Agresivni i stilizirani crni raspršivač topline uparen s crnim PCB-om omogućit će vam pobjedu nad toplinom i unijet će strah u srca vaših protivnika.Renegade DDR4 je certificiran za Intel® XMP s profilima koji su optimizirani za najnovije Intelove chipsete - samo odaberite ručno podešen profil u svom BIOS-u i spremni ste. 100% testirano u tvornici za brzinu, poduprijeto cjeloživotnom garancijom i preko 30 godina stručnosti, pouzdani Renegade DDR4 daje vam najbolje od oba svijeta: ekstremne performanse i potpuni duševni mir.

59 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

MEM DDR4 16GB 3200MHz AD XPG D35

GAMMIX D35 ima neupadljivi trokutasti okvir koji je specifično dizajniran za gamere sa svojim unikatnim osobnostima i niskoprofilnim hladnjakom dozvoljava jednostavnu instalaciju u mala kućišta. GAMMIX D35 je prošao oštru selekciju i procedure pregleda te je prošao na testovima pouzdanosti i kompatibilnosti te je zbog toga jak i izdržljiv proizvod koji predstavlja najvišu kvalitetu! GAMMIX D35 je kompatibialn s najnovijim AMD platformama te podržava Intel XMP 2.0 overclockanje što gamerima nudi odlične performanse overclockanja.

85 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

ADATA XPG Gammix D10 DDR4 3200MHz 16GB

DIMM 288-pin, 3200 MHz, CL16, PC4-25600, 16-20-20, Dual channel, Black PCB, Low profile heatspreader, Intel Extreme Memory Profiles (XMP 2.0), 10 layers PCB with 2oz of copper, Eye-catching serrated heatsink.

90 KM
Dostupnost: 10 Dostupno

MEM DDR4 16GB 2666MHz KIN FURY Beast

The Kingston FURY™ Beast DDR4 pruža snažan upgrade performansama za gaming, video uređivanje i renderiranje. FURY Beast DDR4 ostaje hladan sa svojim niskoprofilnim, stiliziranim raspršivačem topline niskog profila. 100% testirani pri brzini i podržani cjeloživotnom garancijom, jednostavan su i bezbrižan upgrade za vaš sustav baziran na Intelu ili AMD-u.

92 KM
Dostupnost: 3 Dostupno