Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam ProComp pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Prijavi se
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijavi se“ u gornjem desnom kutu svake stranice te zatim ako ste postojeći korisnik upišite svoje podatke. Ukoliko ste novi korisnik u dio "Nemate račun? Kreirajte ga ovdje" unesite podatke te se registrirajte. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zloupotrebu osobnih podataka.

Upišite svoje ime i prezime, e-mail adresu i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.