Aktivni filteri

Slušalice ESPERANZA NEON In-Ear, Amplified BASS...

Earphones for audio players, MP3 / MP4 players, computers and other devices with standard audio output. Equipped with durable, easily fitting to the shape of your ear, external noise dampening rubber inserts. Have an amplified effect of bass reproduction. Supplied with 2 spare rubber pads of different sizes.

3 KM
Dostupnost: 1000 Dostupno

InPods Bluetooth Slušalice 12 Crvene

In-ear, Bežične, Kompatibilni mobilni telefoni: slušalice su kompatibilne sa Androidom, iOS-om, Microsoft-om i uređajima s bluetoothom., Podrška za prikaz baterije, glasovna kontrola, funkcija poziva, glazbena podrška, NFC funkcija, veza u više tački, Brži par tehnologija spajanja kako bi se osigurala ultra brza veza između pametnih uređaja i bluetooth slušalica, Brzo punjenje: vrijeme razgovora i vrijeme glazbe za ovo vrijeme iznosi oko 2.5-3.5 sata nakon što se potpuno napuni 1 sat, Inteligentna tehnologija upravljanja dodirom, manipulacija senzibilitetom, mat tekstura za ugodno dodirivanje.

21 KM
Dostupnost: 10 Dostupno

XO TWS Bluetooth Slušalice sa mikrofonom X3 White

In-ear, Bežične, Priključci: Bluetooth V5.0, Headphone battery: 30 mAh, Charging bin: 300mAh, Charging time: 1.5 h, Talk time: 2h, Input interface: Micro, Support agreement: A2DP/AVRCP/HSP/HFP, Frequency band: 2.402-2.480GHz, Distance: About 10 m

25 KM
Dostupnost: 10 Dostupno

Slusalice Xiaomi Redmi AirDots Pro

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima i ergonomskom dizajnu imaju kristalno čisti zvuk (frekvencijski rang od 20-20000 Hz, osjetljivost 100 dB, impedancija 32 Ω), a obje se slušalice mogu pohvaliti ugrađenim mikrofonom i podržavaju “uklanjanje buke” što samo znači kako će kvaliteta razgovora biti bolja, odnosno vaš će vas sugovornik bolje čuti. Bežične Slušalice Xiaomi Redmi AirDots Pro imaju ugrađene baterije od 40 mAh i one će potrajati do 4 sata rada. Baterija za punjenje od 300 mAh nalazi se u punjačkoj kutiji i s njom možete slušalice napuniti tri puta. Slušalice su vrlo malih dimenzija od samo 62 x 42 x 26 milimetara i svaka je teška tek 4,2 grama, tako da ih nećete niti osjetiti u ušima. Idealne su za korištenje u svim uvjetima, pa čak i dok vježbate, trčite ili vozite bicikl. Osim što možete telefonirati i primati telefonske pozive, isto tako možete kontrolirati i muzički player na vašem mobitelu. Samo ćemo spomenuti kako će se prije korištenja slušalice prvo međusobno povezati, a nakon toga će se povezati na vaš mobilni telefon.

28 KM
Dostupnost: 266 Dostupno

BORG Bluetooth Slušalice L150 Silver

Over-ear, Bežične, Priključci: Bluetooth i 3.5mm, Distance: up to 10m, Battery capacity: 200 mAh, Talk time: 8-9h, Protocol: A2DP, AVRCP, HSP, HFP, Support AUX input, Bluetooth version: 4.2, Stand-by time: up to 120h, . Works with all Bluetooth enabled devices.

33 KM
Dostupnost: 6 Dostupno

Slušalice bluetooth Xiaomi Mi True Wireless...

Bluetooth Version: 5.0 Effective distance: 10 meters Protocols: HFP / A2DP / HSP / AVRCP Microphone: Yes Battery Headphone capacity: 43 mAh (each) Charging case capacity: 300 mAh Autonomy in playback mode: Up to 4 hours (a single charge of the headphones) Up to 12 hours (with all charges in the case) The autonomy times depend on the conditions of use, such as the volume level, the type of file, etc. Headphone charging time: 1.5 hours approx. Charging time of the case: 2 hours approx. Dimensions and weight Headphone dimensions: 26.65 x 21.6 x 16.4 mm Case dimensions: 62 x 40 x 27.2 mm Headphone weight: 4.1 g (each) Total weight: 35.4 g (each) Package content 2 x Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 (left + right) 1 x Charging case 2 x Pairs of pads (S and L) 1 x User Manual

35 KM
Dostupnost: 1000 Dostupno

Slusalice Redmi Buds 3 Lite White

Slusalice Redmi Buds 3 Lite White bluetooth slusalice i kutija za punjenje. Koriste bluetooth verziju 5.2 i doseg im je do 10 metara. Slušalice bez kutije mogu trajati do 5 sati, a sa kutijom za punjenje do 18 sati. Dvostruki mikrofoni visoke osijetljivosti ugrađeni u Redmi Buds 3, zajedno sa Qualcomm® cVc™ tehnologijom za poništavanje eha i suzbijanje buke, dinamički smanjuju ambijentalnu buku i efikasno minimiziraju odjeke. Slušalice su laganog dizajna, i jedna slušalica teži samo 4.5g. Procesor na osnovu kojeg funkcioniraju ove slušalice je Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® čipset. U sebi također sadržavaju 12mm dinamički drajver.

36 KM
Dostupnost: 50 Dostupno

Slusalice Redmi Buds 3 Lite Black

Redmi Buds 3 Lite su lagane, komotne i nježne slušalice koje ne smetaju koži i donose najbolji doživljaj muzike i sadržaja. Ergonomski dizajn daje komfor i zanči da su slušalice uvijek sigurne u ušima, čak i pri fizičkim aktivnostima. Automatsko prepoznavanje uređaja, tako da se konektuju sa željenim uređajima odmah nakon što se izvade iz kutijice. Garantuju stabilnu vezu i efektivnu otpornost na smetnje sa bluetooth 5.2 verzijom. Nakon jednog punjenja, slušalice same mogu da se koriste do 5 sati, a sa kutijicom čak i do 18 sati non-stop. Xiaomi Sound Lab je podesio ove slušalice kako bi imale kristalno jasan zvuk i duboku kvalitetu. Također, imaju i mogućnost prigušivanja vanjskih zvukova za nesmetane pozive visoke rezolucije. Posjeduju i režim niske latencije kako ne se ne bi usporavao rad telefona, za najbolji doživljaj igranja igrica. Otporne su na vodu u svakodnevnom okruženju, sa IP54 certifikatom, što znači da mogu biti izložene vlagi tokom fizičke aktivnosti ili pri vremenskim prilikama. Teške su sveukupno 36g, sa kutijicom za punjenje. 

36 KM
Dostupnost: 248 Dostupno

Xiaomi Haylou GT1 2022 Bluetooth Sport Earbuds...

Haylou GT1 2022 True Wireless slušalice nude sve što je potrebno za uživanje u zvučnom sadržaju, po povoljnoj cijeni. Sa najnovijim Bluetooth 5.2 čipom koji omogućava stabilniju konekciju, bolji prenos zvuka i manje pozadinske buke. Najbolje slušalice za bijeg u svijet muzike.  Dual-master čip olakšava proces konektovanja sa drugim uređajima, te se odmah konektuju sa željenim uređajem nakon što se izvade iz kutijice za punjenje. Sa 35 mAh baterijom u slušalicama i 310 mAh baterijom kutiji moguće je koristiti slušalice do 20 sati nakon jednog punjenja. Kutijicu je moguće veoma lako otvoriti sa jednom rukom. Može se nesmetano prebacivati između mono i stereo režima.  Također ima i režim niske latencije koji se aktivira sa tri dodira, za odličan doživljaj igranja igrica i slušanja drugih sadržaja. Ove slušalice nude visok nivo imerzivnosti sa jačim basom i savršenim visokim notama sa ugrađenim Hi-Fi zvučnikom i HD audio kodekom. Deep Neural Network (DNN) algoritam koji je inkorporiran sa slušalicama može da simulira ljudski slušni sistem i inteligentno detektuje ljudski glas i zatim da ukloni sav neželjeni zvuk iz okoline.

41 KM
Dostupnost: 769 Dostupno

Xiaomi Haylou GT6 True Wireless Earbuds White

Haylou GT6 sa odličnom performansom i kvalitetom zvuka. Napredna tehnologija Bluetooth 5.2 verzije daje mogućnost automatskog spajanja sa uređajima, prenos podataka na dužinu od 10m i stabilnom konekcijom za nesmetano slušanje. Slušalice posjeduju i režim niske latencije, sa 65ms, što omogućava igranje igrica sa savršenom sinkronizacijom zvuka i video sadržaja. Slušalice mogu biti u mono ili stereo režimu, to jest mogu se koristiti obe u isto vrijeme, ali se može i koristiti svaka individualno, jer obe slušalice imaju nezavisni čip i opciju za brzu konekciju. Dinamički drajver od 12mm daje moćan bas i podešava sve detalje zvuka precizno kako bi se postigao balans za idealan doživljaj slušanja. Veoma su ugodne za nošenje sa samo 3.9g težinom, sa ergonomičkim dizajnom i nude stabilnost pri nošenju. Baterija nudi 20.5 sati rada nakon jednog punjenja, uz kutijicu za punjenje (kapacitet 310mAh), ali i same slušalice (Kapacitet 35mAh jedna slušalica) mogu da rade 5.5 sati nakon jednog punjenja. Kutijica ima Type-C sučelje za punjenje. Kontrola na dodir za puštanje i zaustavljanje muzike, pozivanje i završavanje poziva, te gašenje i pozivanje glasovnog asistenta. 

42 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Haylou GT6 True Wireless Earbuds Purple

Haylou GT6 sa odličnom performansom i kvalitetom zvuka. Napredna tehnologija Bluetooth 5.2 verzije daje mogućnost automatskog spajanja sa uređajima, prenos podataka na dužinu od 10m i stabilnom konekcijom za nesmetano slušanje. Slušalice posjeduju i režim niske latencije, sa 65ms, što omogućava igranje igrica sa savršenom sinkronizacijom zvuka i video sadržaja. Slušalice mogu biti u mono ili stereo režimu, to jest mogu se koristiti obe u isto vrijeme, ali se može i koristiti svaka individualno, jer obe slušalice imaju nezavisni čip i opciju za brzu konekciju. Dinamički drajver od 12mm daje moćan bas i podešava sve detalje zvuka precizno kako bi se postigao balans za idealan doživljaj slušanja. Veoma su ugodne za nošenje sa samo 3.9g težinom, sa ergonomičkim dizajnom i nudi stabilnost pri nošenju. Baterija nudi 20.5 sati rada nakon jednog punjenja, uz kutijicu za punjenje (kapacitet 310mAh), ali i same slušalice (Kapacitet 35mAh jedna slušalica) mogu da rade 5.5 sati nakon jednog punjenja. Kutijica ima Type-C sučelje za punjenje. Kontrola na dodir za puštanje i zaustavljanje muzike, pozivanje i završavanje poziva, te gašenje i pozivanje glasovnog asistenta. 

42 KM
Dostupnost: 54 Dostupno

Xiaomi Haylou GT6 True Wireless Earbuds Black

Haylou GT6 sa odličnom performansom i kvalitetom zvuka. Napredna tehnologija Bluetooth 5.2 verzije daje mogućnost automatskog spajanja sa uređajima, prenos podataka na dužinu od 10m i stabilnom konekcijom za nesmetano slušanje. Slušalice posjeduju i režim niske latencije, sa 65ms, što omogućava igranje igrica sa savršenom sinkronizacijom zvuka i video sadržaja. Slušalice mogu biti u mono ili stereo režimu, to jest mogu se koristiti obe u isto vrijeme, ali se može i koristiti svaka individualno, jer obe slušalice imaju nezavisni čip i opciju za brzu konekciju. Dinamički drajver od 12mm daje moćan bas i podešava sve detalje zvuka precizno kako bi se postigao balans za idealan doživljaj slušanja. Veoma su ugodne za nošenje sa samo 3.9g težinom, sa ergonomičkim dizajnom i nudi stabilnost pri nošenju. Baterija nudi 20.5 sati rada nakon jednog punjenja, uz kutijicu za punjenje (kapacitet 310mAh), ali i same slušalice (Kapacitet 35mAh jedna slušalica) mogu da rade 5.5 sati nakon jednog punjenja. Kutijica ima Type-C sučelje za punjenje. Kontrola na dodir za puštanje i zaustavljanje muzike, pozivanje i završavanje poziva, te gašenje i pozivanje glasovnog asistenta. 

42 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Xiaomi Haylou GT5 TWS Bluetooth Earbuds Black

Haylou GT5 Bežične slušalice imaju dugo radno vrijeme, udobnu kontrolu dodira, kao i izvrsnu kvalitetu zvuka i stabilan Bluetooth 5.0 prijenos.Moderna Bluetooth 5.0 veza omogućuje trenutni, stabilan i gotovo bez gubitaka prijenos signala. Sa Haylou GT5 ćete se oprostiti od kašnjenja - uživat ćete u pouzdanoj vezi i izvanrednoj kvaliteti zvuka. Dodatna prednost uređaja je automatsko uparivanje - zaboravite na nezgrapnu komplikovanu konfiguraciju.Svaka slušalica pojedinačno se povezuje s uređajem koji odaberete. Zahvaljujući tome možete brzo i jednostavno prebacivati između mono i stereo moda. Bez obzira na to koju slušalicu podignete, odmah ćete uspostaviti stabilnu vezu.

42 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

MS EOS B515 bežične TWS slušalice, ANC

EOS B515, Domet: 10m, ANC, Chipset: JL6973A4, BT verzija: 5.1, Bluetooth audio protokol: HFP, HSP, A2DP, AVRCP, SPP, PBAP, TWS+, CVC8.0, Osjetljivost prijema: -90dBm, Trajanje baterije za vrijeme glazbe: 4,5 sati, Trajanje baterije za vrijeme razgovora: 4 sata, Trajanje baterije kutije za slušalice: 12 sati, Vrijeme punjenja slušalice: 1 sat, Vrijeme punjenja kućišta za punjenje: 2 sata, Baterija za slušalice: ugrađena litijeva 3,7 V/25 mAh, Baterija kućišta za punjenje: ugrađena litijeva 3 ,7 V/230mAh, veličina sirene = F13mm, impedancija zvučnika: 32Ω±15%

46 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Haylou T15 Bluetooth Earbuds Black

Vrijeme rada : 3,5 sata Vrijeme punjenja slušalica do 1,5 sati (kutija - 4 sata) Radijus: do 10 metara Baterija : slušalica 43 m * Ah, kućište 2200 m * Ah Priključci: MicroUSB, USB-A

46 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

ACME Bluetooth Slušalice sa mikrofonom TWS...

In-ear, Bežične, Bluetooth version: v5.0, Working distance: Up to 10 m, Frequency response: 2020 000 Hz, Impedance: 16 , Driver diameter: 8.2 mm, Sensitivity: 1103 dB, Control: Multi-function button, Ingress protection: Splash-proof, Other features: Voice assistant, Connector type: USB, Type-C, 5 V DC, Microphone sensitivity: 153 dB, Charging time: Up to 1.5 h, Portable charger charging time: Up to 2 h, Standby time: About 400 h, Talk time: Up to 20 h, Playback time (single charge): Up to 5 h Color: BLACK

51 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

JBL Tune T115BT Slušalice In-Ear Bluetooth White

In-ear, Bežične, Priključci: Bluetooth version 4.2, Driver size (mm) 8.6, Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB) 102, Dynamic frequency response range (Hz) 20Hz-20kHz, Impedance (ohms) 16, Battery Type Lithium-ion Battery (3.7V/160MAH), Charging time (hours from empty) <2hrs, Maximum play time (hours) 8, 3-Button Remote/ Mic, Built-in Microphone, Hands Free Call, JBL Pure Bass Sound

58 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

JBL Tune T115BT Slušalice In-Ear Bluetooth...

In-ear, Bežične, Priključci: Bluetooth version 4.2, Driver size (mm) 8.6, Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB) 102, Dynamic frequency response range (Hz) 20Hz-20kHz, Impedance (ohms) 16, Battery Type Lithium-ion Battery (3.7V/160MAH), Charging time (hours from empty) <2hrs, Maximum play time (hours) 8, 3-Button Remote/ Mic, Built-in Microphone, Hands Free Call, JBL Pure Bass Sound

58 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Haylou Moripods ANC Bluetooth earbuds White

Donosi tri različita načina rada koji se mogu mijenjati prema potrebama korisnika.Prvi: način otkazivanja buke; Drugi: transparentan način rada; Treći:snandard. Svaka od slušalica ima dodirni gumb koji se nalazi sa strane. Funkcije su odgovaranje/ odbijanje poziva, pokretanje/ pauziranje muzike, prebacivanje između načina itd. Dolazi sa 10mm poliuretanskim drajverima koji jamče Hi-Fi kvalitetu zvuka.  Hibridna tehnologija za uklanjanje buke dizajnirana je za hvatanje i poništava pozadinsku buku za više od 30 decibela. Do 8 sati s jednim punjenjem + 22 sata s futrolom Kapacitet slušalica: 43 mAh / kapacitet kućišta: 310 mAh Vrijeme punjenja slušalica: 1,5 h Vrijeme punjenja kućišta: 2,5h Sučelje: USB tip C

58 KM
Dostupnost: 90 Dostupno

Slusalice Xiaomi Mi Buds 3

Novi dizajn sa samo 4.5 grama i polu-in-ear dizajnom pruža vam veću udobnost čak i tijekom dugog korištenja. Elegantna i minimalna torbica za punjenje dizajnirana da savršeno stane na dlan. Sadrži Qualcomm QCC3040 čip i podršku za novu generaciju Bluetooth 5.2, nižu potrošnju energije, brži prijenos i stabilniju vezu. Dvostruki mikrofon s Qualcomm cVc tehnologijom za poništavanje jeke i suzbijanje šuma pruža kristalno čistu kvalitetu glasa bez obzira gdje se nalazite. Detekcija nošenja u uhu. Glazba prestaje kada izvadite slušalicu, a glazba se nastavlja kada stavite slušalice. Uz IP54 otpornost na prašinu i vodu, Redmi Buds 3 vas mogu pratiti kroz jak vjetar, kišu i vježbanje. Redmi Buds 3 podržava brzo punjenje, sa samo 10 minuta punjenja slušalice možete koristiti 90 minuta. Jedno punjenje donosi vam do 5 sati slušanja i do 20 sati kada je u kombinaciji s futrolom za punjenje. Nikada se nemojte bojati isključenja baterije.

68 KM
Dostupnost: 25 Dostupno

Xiaomi Haylou W1 Bluetooth Earbuds White

Doživljaj tri-band izjednačavajućeg efekta sa dualno balansiranim oklopom i dinamičkim drajverima, više HD audio kodeka uključujući aptX, aptX Adaptive, AAC i SBC. Knowles balansirani oklopni drajveri održavaju bogate detalje visokih nota za glavnu melodiju, što donosi imerzivan doživljaj slušanja muzike. Mala količina distorzije, visoka rezolucija i širok spektrum zvukova. Dinamički drajver napravljen je sa kompozitnom metalnom dijafragmom, tako da dinamički drajver održava blag bass i srednje tonove, što daje bogatiji zvuk sa više detalja. AptX Adaptive kodek može automatski da podesi performansu skladnu sa raznim scenama, dajući više vividnu muziku i glatko iskustvo igranja igrica. Qualcomm 3040 čip i Bluetooth 5.2 čip daju snagu Haylou W1 i podržavaju dual-channel komunikaciju, za prelaženje između mono i stereo režima bez prekida.  Također troše 40% manje energije i daju stabilnost Bluetootha povećanu za čak 50%. Slušalice mogu trajati 20 sati uz kutijicu za punjenje(310mAh kapaciteta), ali i bez kutijice se mogu koristiti 6 sati nakon jednog punjenja, jer slušalice imaju bateriju od 32mAh. Zvukovi iz okoline su umanjeni sa najnovijom cVc 8.0 tehnologijom i ENC, tako da konverzacije mogu da se vode nesmetano sa 4 mikrofona (2 na obe slušalice). Sa ergonomičnim dizajnom slušalice se savršeno prilagođavaju obliku uha i nude dodatnu stabilnost za nošenje i komfor. Za Vodootpornost ovog uređaja ocjena je IPX4, zahvaljujući vodootpornom anti-oksidantskom vakumskom sloju. To znači da mogu bez problema savladati bilo koju tekučinu u bilo kojim vremenskim uslovima.  Na obe slušalice nalazi se intuitivna kontrola na dodir za pauziranje i puštanje, preskakanje pjesama unazad i unaprijed, završavanje poziva i za glasovni asistent.

81 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

JBL Vibe 100 True Headphones Black

Driver size (mm): 8, Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB): 105.5, Dynamic frequency response range (Hz):20 Hz – 20 kHz, Impedance (ohms): 16, Number of drivers per ear: 1, Bluetooth version: 5.0, Charging time (hours from empty): 2, Maximum play time (hours): 5.

97 KM
Dostupnost: 4 Dostupno

HyperX Slušalice Cloud Buds Wireless

In-ear, Bežične, Priključci: Bluetooth wireless , Up to 10 hours battery life2, 14mm drivers, 3 ear tip sizes included, In-line mic and multi-function button, Mesh travel pouch, Speaker driver Dynamic with Neodymium magnets, Neckband, Frequency response 20-20kHz, Impedance 65.2 Ω, Sound pressure level 104±3 dB 1mW at1kHz T.H.D ≦2% at 200-3kHz, Weight 27.5g, Charge cable length USB-C to USB-A: 0.2m, Electret condenser microphone, Polar pattern Omni-directional, Frequency response 100Hz-7.2kHz, Open circuit sensitivity -16.5dBV (1V/Pa at1kHz), Bluetooth: 10 hours, Bluetooth version 5.1, Wireless range Up to 10 meters

112 KM
Dostupnost: 7 Dostupno

Slušalica Apple AirPods2 with Charging Case...

Proizvođač Apple Tip slušalica In-Ear slušalice Kompatibilnost – iPad iPad Pro 12,9” (3. gen), iPad Pro 11”, iPad Pro 12.9” (2. gen), iPad Pro 12.9”, iPad Pro 10.5”, iPad Pro 9.7”, iPad (5. gen – 2017), iPad Air 3, iPad Air 2 Kompatibilnost – iPhone iPhone X?, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE Bežično povezivanje AirPods: Bluetooth Bežični Case za punjenje Case: Punjenje se vrši preko bežične (Qi-kompatibilne) matice za punjenje ili Lightning konektora Dimenzija i težina AirPods (svaka): 16.5 x 18.0 x 40.5 mm Wireless Charging Case: 44.3 x 21.3 x 53.5 mm Povezivost Bluetooth Baterija i napajanje AirPods sa bežičnim kućištem za punjenje: Više od 24 sata slušanja, do 18 sati razgovora AirPods (jedno punjenje): Do 5 sati slušanja, do 3 sata razgovora. 15 minuta u case-u jednako je do 3 sata slušanja ili do 2 sata razgovora

295 KM
Dostupnost: 5 Dostupno