Aktivni filteri

GOODRAM DDR4 UDIMM 8GB (2666MHz) 1024x8

DDR4 memorijski moduli su dizajnirani za najnovije Intel platforma. DDR4 generacija je trenutno najpopularniji format među svim memorijskim modulima, prema izboru korisnika. Ovaj specifični modul ima frekvenciju 2666 MHz. Ovaj jedan modul GOODRAM DDR4 nudi 8GB memorije, te ima opciju Single i Dual kanal konfiguracije. To znači da se mogu pregledati komplikovane stranice, gledati filmovi, igrati igrice, skidati i postavljati sadržaji i još dosta toga bez usporavanja. Svi GOODRAM memorijski moduli se proizvode u Poljskoj. Zbog toga se prave sa pažljivo izabranim i kvalitetnim komponentama. Pored toga prolaze i brojne testove sa raznim nivoima kontrole kvalitete. Svaki modul je izuzetno dobro provjeren prije slanja u trgovine. Kada se poredi sa starijim solucijama, DDR4 moduli troše znatno manje sa 1.2V naponom. Također su veoma efikasni jer štede do 40% više energije. Ovi moduli supouzdani i veoma stabilni, čak i u nepogodnoj okolini. Goodram je poljski brend sa više od 20 godina iskustva sa solucijama za memoriju. Nude više vrsta SSD, RAM memorije, USB stikova i drugih. Goodramproizvodi su uvijek dobre kvalitete, te vrlo stabilni. Pored toga, idalje su povoljni.

44 KM
Dostupnost: 5 Dostupno

GOODRAM IRDM X DDR4 UDIMM 8GB 3000 MHz 1024x8 -...

IRDM X DDR4 modul nudi 8GB memorije u singularnom modulu, te također nudi konfiguracije za Dual i Single kanale. Pored toga nudi i brzinu 3000MHz, tako da su ovi moduli veoma popularni među gejmerima i profesionalnim korisnicima. Značajno mogu da poboljšaju peroformansu računara na optimalan nivo. Svi IRDM X memorijski moduli proizvode se u Poljskoj, sa veoma pažljivo izabranim komponentama. Toko proizvodnje prolaze više nivoa testiranja kvalitete prije nego što se šalju u prodaju. Ovo garantuje da su moduli visoke kvalitete i po evropskim standardnima. Nema potrebe da se pretjerano brine o kvarovima, te usporavanju rada s vremenom.

47 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

ADATA XPG Gammix D10 DDR4 3200MHz 16GB

DIMM 288-pin, 3200 MHz, CL16, PC4-25600, 16-20-20, Dual channel, Black PCB, Low profile heatspreader, Intel Extreme Memory Profiles (XMP 2.0), 10 layers PCB with 2oz of copper, Eye-catching serrated heatsink.

81 KM
Dostupnost: 10 Dostupno