Aktivni filteri

Usisivac Vacuum cleaner ROBOT 360 C50

Pametni usisivač koji sam usisava prostorije i briše podove u Vašem domu. Usisna snaga 2600 Pa.Funkcija automatskog mapiranja prostorija. Ugrađeni filter skuplja čak 95% alergena, uključujući polen i plijesan. Visina 7.9 cm. Posuda za prašinu 510ml i za vodu 300ml. Baterija traje do 120 minuta i može pokriti 120m2 odjednom. Jednostavno upravljanje putem aplikacije za mobitel ili daljinskim upravljačem.

315 KM
Dostupnost: 16 Dostupno

Stapni usisavac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner je štapni usisivač koji olakšava sve poslove po kući. Snaga rotacijskog motora ide do 100.000 okretaja po minuti. To znači da se s njim može usisavati do 160 metara kvadratnih nakon samo jednog punjenja. Litium-jonska baterija kapaciteta 2500 mAh. Posjeduje sistem filtera sa pet slojeva i može da skupi sve čestice sa raznih površina.  Nudi tri režima usisivanja kao što su: Max u trajanju 8 minuta na jednom punjenju baterije, Standard za 30 minuta rada i Eco koji usisava jednočasovno prije pražnjenja baterije. Usisivač je jednostavan za korištenje, praktičan je za držanje i odlaganje i dolazi s priključkom protiv prskanja, adapterom za punjenje i priključnom stanicom za punjenje. Ovaj štapni usisivač u kombinaciji bijele i sive boje je veoma kvalitetne izrade koja garantuje njegovu trajnost. Najviši nivo buke koji proizvodi je tek 72 dB.

359 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Ultra postaja za...

Dizajn sa dvije trake za prikupljanje prašine i snažan protok zraka od 16500 Pa omogućavaju da se posuda za prašinu robotskog usisivača odmah isprazni. Mehanizam samopražnjenja spriječava začepljenje s većom efikasnošću i održava robotski usisivač efikasnim u svakom trenutku. Dugme za čišćenje i pražnjenje pretinca za prašinu u jednom. Dugme se nalazi na vrhu automatske stanice za pražnjenje na odgovarajućoj visini, tako da možete podesiti usisivač da počne sa čišćenjem pritiskom na dugme, a da ne morate da čučnete.

476 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

Xiaomi Roborock postaja za samopraznjenje bijela

Nakon što robotski usisivač dođe do stanice za pražnjenje, stanica za pražnjenje automatski usisava svu prašinu i ostatke iz vrećice za prašinu robotskog usisivača u vlastiti sakupljač prašine. Sakupljač prašine na ispusnoj stanici je dovoljno velik da ga nije potrebno ručno prazniti nekoliko sedmica. Dizajn 15-ciklonskog usisnog sistema odvaja prašinu od ulaznog toka vazduha. Ova stanica je certificirana od strane TÜV Rheinland, osiguravajući ujednačenu snagu usisavanja i efikasno pražnjenje robotskog usisivača za prašinu. Višestepena filtracija, uključujući upotrebu HEPA filtera, hvata do 99,99% čestica veličine do 0,3 mikrona. Testiran je od strane TÜV Rheinland i također je certificiran. Vreća za prašinu od 1,8L može se koristiti i u sakupljaču prašine, čime se osigurava još lakše i bezbrižno pražnjenje sakupljača prašine. Vreća za prašinu se lako stavlja kao i uklanja iz sakupljača prašine. I prednji i stražnji filteri, uključujući sakupljač prašine, mogu se ukloniti i prati za još bolju higijenu. Koristeći Roborockovu mobilnu aplikaciju, možete birati između različitih načina pražnjenja, čineći pražnjenje što je moguće praktičnijim. Identifikacija sakupljača prašine Automatsko otkrivanje sakupljača prašine sprječava slučajno pražnjenje ako robotski usisivač uđe u stanicu za pražnjenje, ali sakupljač prašine stanice nije odobren. Integrisano upravljanje kablovima Držite kabl od 1,8 metara u integrisanom sistemu za upravljanje kablovima da biste izbegli nered u kablovima.

591 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Usisivac Roborock Q7 White

150 minuta predugog rada i usisavanje i brisanje 2u1: baterija velikog kapaciteta od 5200 mAh dostiže do 150 minuta rada, što je dovoljno za čišćenje do 200m2 površine za čišćenje pri maloj snazi ​​u jednom punjenju. Više načina čišćenja: čišćenje po sobama ili pokrivanje cijele kuće, zabranjene zone da se izbjegnu određena područja kao što je prostor za igru ​​djeteta i čišćenje dvaput za bolji rezultat. Lidar navigacija i SLAM algoritam: Napredna Lidar navigacija precizno zaobilazi prepreke i omogućava efikasno planiranje rute; SLAM navigacija prepoznaje izgled vašeg doma i pravi lične pametne mape. Smart App Control: Daljinski upravljač aplikacije Vam omogućava da prilagodite snagu usisavanja, distribuciju vode i provjerite nivo baterije. Jednom kada se poveže na Alexa, robot odmah odgovara na vaše glasovne naredbe. Uz OTA nadogradnju, objavljena je funkcija memorije mape na 3 sprata.

964 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Usisivac Vacuum cleaner ROBOT 360 S10 Black

ROBOT 360 S10 opremljen je novim motorom sa brzinom rotacije do 27000 obrtaja u minuti, što mu omogućava usisnu snagu do 3300 Pa. Ovaj model robot usisivača se odlikuje velikom snagom i izuzetno efikasnim usisavanjem. Pored glatkih podova, jednako efikasno čisti i tepihe sa kojih će usisati sve dlake, prašinu i druge nečistoće. Ovo je veoma izdržljiv uređaj; Na jednom punjenju baterije kapaciteta 5000 mAh usisivač je u mogućnosti da usisa nečistoće sa površine od 300 metara kvadratnih. Kroz mali utor na bočnom odbojniku koji ga štiti od udaraca i oštećenja, ROBOT 360 S10 izuzetno precizno skenira okolinu i tačno proračunava kuda može da se kreće bezbjedno. Zahvaljujući stereoskopskoj kameri sa sistemom 3D vida podržanog vještačkom inteligencijom, ovaj robot usisivač prepoznaje obrise čak i malih predmeta koji mogu da završe na podu. Na taj način prikupljene podatke ROBOT 360 S10 prenosi u svoj u procesor sa 4 jezgre i obrađuje ih kako bi utvrdio kako da postupi.

1.003 KM
Dostupnost: 8 Dostupno

Usisivac Roborock Q7 Max White

Sa optimiziranim usisnim kanalom, usisni kapacitet Q7 MAX robotskog usisavača s funkcijom mokrog brisanja poda je poboljšan na 4200 Pa, što je više nego dvostruko više od usisne snage S5 Max. Čvrsta gumena četka povećava izdržljivost i poboljšava otpornost na zapetljavanje kose. Roborock koristi pametnu LiDAR 3.0 navigaciju za učinkovitu navigaciju u vašem domu i crta tlocrtnu kartu pomoću laserske tehnologije na vašem pametnom telefonu. To vam omogućuje da odaberete određena područja koja usisavač ne bi trebao čistiti i gdje može čistiti. Mapiranje na više razina i kontinuirano čišćenje: Roborock robotski usisavač s funkcijom brisanja može skenirati i pohraniti do 4 različita tlocrta - savršeno za višespratnice ili višesobne stanove. Duže trajanje baterije podržava do 180 minuta rada za više čišćenja. 2u1 brisanje i usisavanje: Opremljen kutijom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml, usisavač Q7 MAX može istovremeno brisati i usisavati. Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode. Stalni pritisak od 300 g osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom. Q7 MAX inteligentno nastavlja čišćenje nakon automatskog punjenja. Aplikacija Roborock Smart radi s uređajima za glasovnu kontrolu Alexa i Google Assistantom za praćenje, zakazivanje, ažuriranja statusa, metode čišćenja, status dodatne opreme i još mnogo toga.

1.015 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

Xiaomi Roborock S7 Plus + postaja za...

Roborock S7 robotski usisivači sa snagom zvuka, pere do 3000 puta u minuti. Opremljen elektronskim rezervoarom za vodu od 300 ml, mrlje od kafe do blata i više mogu se očistiti dubinski i efikasno. Inteligentno podizanje krpe. S7-ov VibraRise mop se podiže kada se otkrije tepih, tako da možete obrisati tvrde podove i usisati tepihe u jednom čišćenju. Također se podiže kada je čišćenje završeno kako bi se izbjeglo širenje prljavštine, a kada se pričvrsti kako biste se mogli oprostiti od ružnih plastičnih prostirki i prljavih pruga. Ultrazvučno prepoznavanje tepiha. Roborock S7 precizno identificira tepihe pomoću ultrazvučnog zvuka. Kada se tepih prepozna, S7 će automatski povećati snagu usisavanja za dublje čišćenje tepiha. Možete odabrati i podizanje krpe za usisavanje tepiha s niskim dlakama ili koristiti zone bez brisanja kako biste spriječili čišćenje onih sa srednjim i visokim dlakama. Ne morate da brinete o mokrim tepisima dok čistite pod. Moćne performanse. Sa pritiskom mopa od 600g i usisom od 2500PA HyperForce, Roborock S7 lako podiže prašinu i dlake s podova i izvlači ih iz dubokog unutrašnjosti tepiha. To je najmoćniji i najprikladniji robot usisivač koji je Roborock ikada napravio.

1.698 KM
Dostupnost: 5 Dostupno

Usisivac Roborock S7 MaxV Black

Robotski usisivač kombinuje 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji sa naprednim softverom ReactiveAI™ 2.0, nudi najefikasnije usisavanje i navigaciju po prostoriji. Ima ugrađen moćni Qualcomm procesor koji brine o crtanju tlocrta u realnom vremenu, tako da ćete uvijek znati gdje se robot nalazi. Visoko precizna LiDAR navigacija omogućava efikasno planiranje rute danju i noću kreiranjem tačnih modela vašeg doma tokom čišćenja. Opremljen nadograđenim HyperForce sistemom, koji omogućava veću snagu usisavanja, do 5100Pa (npr. prilikom usisavanja tepiha) Opremljen je posudom za vodu kapaciteta 2 dl, koja je pogodna za pranje podova do 300 m², omogućava planirano čišćenje i različite faze. HEPA filter tipa E11 hvata do 95% čestica prašine. Može se prati, tako da se može koristiti duže vrijeme prije mijenjanja. Potpuna kontrola direktno iz aplikacije. Koristite Alexa i Roborock Plus vještinu ili Google Home za sveobuhvatne opcije glasovne kontrole. Koristeći dvije kamere, robotski usisivač Roborock S7 MaxV ne samo da vidi prepreke na svom putu, već i procjenjuje njihovu lokaciju i stvara putanju oko njih.

1.723 KM
Dostupnost: 1 Dostupno