Aktivni filteri

Telefon na tipke IPRO F184 Black

Ekran IPRO F184 je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 1.77" QQVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera IPRO F184 posejduje kameru koja je jačine 0.08MP. Pruža mogućnost kreiranja uspomena. Baterija IPRO F184 posjeduje bateriju jačine 800 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija IPRO F184 inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika).  Dodatne stavke ...

28 KM
Dostupnost: 127 Dostupno

Telefon na tipke IPRO 183N Black

Ekran IPRO 183N je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 1.77" QQVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera IPRO 183N posejduje kameru koja je jačine 0.08MP. Pruža mogućnost kreiranja uspomena. Baterija IPRO 183N posjeduje bateriju jačine 800 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija IPRO 183N inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika).  Dodatne stavke ...

31 KM
Dostupnost: 2282 Dostupno

Telefon na tipke Artfone CS181

Ekran Artfone CS181 je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 1.77" QQVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera Ne posjeduje kameru. Baterija Artfone CS181 posjeduje bateriju jačine 1000 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija Artfone CS181 inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika). Dodatne stavke Veoma korista stavka jeste SOS dugme koje se nalazi na zadnjoj strani telefona, potrebno ga je samo čuvati 1.5 sekundu, nakon toga uređaj poziva sve kontakte koji se zabilježe kao kontakti u hitnom slučaju (maksimalno 5 osoba).

37 KM
Dostupnost: 555 Dostupno

Telefon na tipke Artfone C1 Black

Ekran Artfone C1 je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 1.77" QQVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera Artfone C1 posejduje kameru koja je jačine 3MP. Pruža mogućnost kreiranja uspomena. Baterija Artfone C1 posjeduje bateriju jačine 1400 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija Artfone C1 inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika). Također posjeduje single-core procesor. Dodatne stavke Veoma korisna stavka jeste SOS dugme koje se nalazi na zadnjoj strani telefona, potrebno ga je samo čuvati 1.5 sekundu, nakon toga uređaj poziva sve kontakte koji se zabilježe kao kontakti u hitnom slučaju (maksimalno 5 osoba).

45 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Telefon na tipke Artfone CF241A preklop

Ekran Artfone CF241A je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 2.4" QVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera Artfone CF241A posjeduje 0.3MP kameru koja će vam omogućiti da pravite uspomene u krugu porodice. Baterija Artfone CF241A posjeduje bateriju jačine 1000 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija Artfone CF241A inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika).  Dodatne stavke Veoma korisna stavka jeste SOS dugme koje se nalazi na zadnjoj strani telefona, potrebno ga je samo čuvati 1.5 sekunde, nakon toga uređaj poziva sve kontakte koji se zabilježe kao kontakti u hitnom slučaju (maksimalno 5 osoba).

71 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

Telefon na tipke Artfone C10 preklop

Ekran Artfone C10 je telefon namijenjen za starije osobe, pa zato mu veličina ekrana iznosi 1,8" QVGA. Prednost za starije osobe je ta što su ikone i font na ovom uređaju jako veliki pa im je to olakšavajuća stvar prilikom pretrage "Imenika". Kamera Artfone C10 posjeduje VGA kameru. Baterija Artfone C10 posjeduje bateriju jačine 1000 mAh koja je dovoljno jakog kapaciteta za starije osobe. Memorija Artfone C10 inicijalno ima 32MB memorije, ali također se to može povećati sa microSD karticom maksimalno do 32GB (mogućnost pohrane veće količine podataka, tipa: slike i muzika).  Dodatne stavke Veoma korisna stavka jeste SOS dugme koje se nalazi na zadnjoj strani telefona, potrebno ga je samo čuvati 1.5 sekunde, nakon toga uređaj poziva sve kontakte koji se zabilježe kao kontakti u hitnom slučaju (maksimalno 5 osoba).

84 KM
Dostupnost: 61 Dostupno