Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAUH202BK/00

ID: TR21187
Na stanju
59 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Philips TAUH202BK/00 su bežične slušalice visoke kvalitete koje će zadovoljiti svačije audio potrebe. Opremljene su neodimijskim akustičnim pogonskim jedinicama od 32mm koje omogućavaju kristalno jasan zvuk sa izuzetno snažnim basom. Ove slušalice su savršene za slušanje glazbe, gledanje filmova, igranje video igara i još mnogo toga. Jedna od najboljih karakteristika ovih slušalica je njihova izuzetno dugotrajna baterija, koja pruža do 15 sati neprekidne reprodukcije. To znači da možete slušati glazbu ili gledati filmove tijekom cijelog dana bez potrebe za punjenjem. Uz to, ove slušalice dolaze u prekrasnoj bijeloj boji koja će se savršeno uklopiti u vaš stil. Philips TAUH202WT bežične slušalice su izuzetno jednostavne za korištenje, sa intuitivnim upravljanjem na slušalicama. Opremljene su Bluetooth tehnologijom, što znači da se lako mogu upariti sa svim vašim uređajima koji imaju Bluetooth funkciju. Pored toga, ove slušalice su izuzetno udobne za nošenje, s mekanim jastučićima za uši i podesivim trakama za glavu koje će vam pružiti savršeno pristajanje. Ukratko, Philips TAUH202BK slušalice su izvrstan izbor za sve koji žele visoko kvalitetne bežične slušalice sa dugotrajnom baterijom, vrhunskim zvukom i jednostavnom upotrebom.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).