• Novo

Xiaomi Ruksak za laptop 14", Casual Daypack, Crni - Mi Casual Daypack Black

ID: TR14593
Na stanju
18 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Xiaomi Mi Casual Daypack ruksak Xiaomi Mi Casual Daypack ruksak je savršen ruksak za ljude koji žive u stalnom pokretu, cijene funkcionalna rješenja i vole izgledati dobro. Ruksak je praktičan i svojim savršenim dizajnom savršeno se uklapa u svaki stil. Materijal od kojeg je napravljen Xiaomi Mi Casual Daypack prekriven je vodootpornim slojem. Ovo će zaštititi sadržaj ranca od vlage i štetnih vanjskih faktora. Možete biti sigurni da će vaši dokumenti i elektronika biti potpuno sigurni. Mala veličina i težina. Uprkos neupadljivoj veličini, Xiaomi Mi Casual Daypack ima čak 10 lit. kapaciteta, što omogućava da bez ikakvih poteškoća stane sve potrebne stvari. Ruksak je odličan za školu, posao ili putovanja. Velika prednost je težina ranca koja iznosi samo 165 grama. To je zbog upotrebe vrlo izdržljivog poliestera. Čvrsta i pažljiva izrada Ranac je opremljen YKK patent zatvaračem, izuzetno je izdržljiv i radi bez problema. To su dodatne prednosti koje osiguravaju izdržljivost ranca. Mekani EPE pamuk, koji se koristi za završetak pojasa, osigurava ravnomjernu raspodjelu težine, što zauzvrat smanjuje napetost vrata i ramena. Naramenice su lako podesive, što olakšava podešavanje ranca na način da se osigura maksimalna udobnost korištenja. • Dimenzije 340 x 225 x 130 mm • Težina 165g • Kapacitet 10 lit. • Materijal: Poliester, Vodootporna tkanina
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).