UPS CBP OLS3000ERT2UA 3000VA/2700W RM Online

ID: ZG0001371394
Na stanju
1.894 KM
s PDV-om
Rata već od 87 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

CyberPower OLS3000ERT2U je UPS visokih performansi koji se odlikujetopologijom online dvostruke konverzije koja pruža besprekidno napajanječiste sinusoide za uređaje kritične za poslovanje kao što su umreženaspremišta podataka (network-attached storage – NAS) i serveri, digitalnivideo snimači / nadzorni sustavi, prijevoz i infrastruktura te sustaviza slučaj nužde. Obično se integrira u okruženje jedinice za potporu,serverske sobe i podatkovnog centra. Proizvod je opremljen premosnomsklopkom za održavanje. Prebacivanjem sklopke, izvor napajanja sigurnose prebacuje na elektrodistribucijsku mrežu. To servisnom osobljuomogućava da izvrši brze radove održavanja na licu mjesta, a da sepritom ne mora isključivati spojena oprema. ŠTO JE U KUTIJI 1.OLS3000ERT2U UPS 2. Rackmount Rail 3.Kabel za napajanje 4.USB kabel 5.Kabel za telefonsku liniju ZNAČAJKE Online UPS topologija (dvostrukekonverzije) Kompatibilno s generatorom Nulto vrijeme prebacivanjaProšireni modul baterije (EBM) EMI i RFI filtracija LCD prikaz statusaSoftver za upravljanje PowerPanel® EKO način rada Zaštita odpreopterećenja Pametno upravljanje baterijom (Smart Battery Management;SBM) Zaštita od prenapona i šiljaka Zaštitatelefona/faksa/modema/DSL-a/mreže Ulaz za isključivanje napajanja unuždi (EPO) Konvertibilna konfiguracija omogućava ugradnju u serverskiormar ili postavljanje u tower obliku
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).