UPS CBP OLS1500ERT2UA 1500VA/1350W RM Online

ID: ZG0001358443
Na stanju
1.057 KM
s PDV-om
Rata već od 48 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

CyberPower OLS1500ERT2UA je UPS visokih performansi s mrežnom topologijom dvostruke pretvorbe, koja pruža besprijekorno napajanje či stog sinusnog vala za kritične uređaje kao što su NAS i poslužitelji, DVR-ovi/sustavi nadzora, transport i infrastruktura te sustavi za hitne slučajeve. Obično je integriran u back office, poslužiteljsku sobu i okruženje podatkovnog centra. UPS ima LCD zaslon u boji za korisnike za praćenje sustava napajanja i jednostavno konfiguriranje postavki. Ovaj se model može koristiti s kompatibilnim proširenim baterijskim modulima (EBM) za produljenje vremena rada sustava tijekom prekida napajanja. Ventilatori s promjenjivom brzinom omogućuju automatsko upravljanje toplinom na temelju opterećenja snage kako bi se smanjila buka i pružila veća udobnost korisnicima. Proizvod također podržava softver za upravljanje napajanjem za obavljanje nadzora u stvarnom vremenu i daljinskog upravljanja. ŠTO JE U KUTIJI: 1. OLS1500ERT2UA UPS 2. Rackmount Rail 3. Rackmount Ears 4. Kit vijaka 5. Kabel za napajanje 6. USB kabel 7. Korisnički priručnik
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).