Aktivni filteri

MS ENERGY e-romobil m10

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više od 20-ak km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Zračni kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

745 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Segway Ninebot KickScooter F25E II

Ninebot KickScooter F25 II je moderan i učinkovit električni skuter koji je namijenjen ljudima koji žele brzo i jednostavno putovati gradom. Skuter dolazi s izdržljivim i kvalitetnim dijelovima koji su dizajnirani tako da traju, a istovremeno pružaju udobnost i sigurnost tokom vožnje. Jedna od najistaknutijih značajki Ninebot KickScooter F25 II je njegova baterija. Baterija potrošnje 275 Wh omogućuje vam da vozite skuter do 25 km s jednim punjenjem. Baterija se može napuniti u 4-6 sati, a indikator razine napunjenosti baterije omogućuje vam da lako pratite koliko još možete voziti prije nego što baterija ponestane.  Skuter dolazi s prednjim i stražnjim LED svjetlima koja pružaju bolju vidljivost tokom vožnje u uvjetima smanjene vidljivosti, kao što su noćne vožnje, a električni i mehanički kočioni sistem omogućuju vam da brzo i lako zaustavite skuter. Ninebot KickScooter F25 II ima tri načina vožnje - Eco, Standard i Sport koji se mogu prilagoditi različitim uvjetima vožnje. Aplikacija Ninebot omogućuje vam da pratite putovanja, prikupljate podatke o vožnji i prilagodite postavke skutera prema vašim željama. Uz ove osobine, Ninebot KickScooter F25 II je idealan izbor za svakoga tko želi brzo, jednostavno i ekološki prihvatljivo putovati gradom.

810 KM
Dostupnost: 8 Dostupno

Segway Ninebot KickScooter D38E

Ninebot KickScooter D38E je najmoćniji model u Ninebot KickScooter D seriji, sa snažnijim motorom i većom baterijom u odonosu na prethodna dva modela. Ovaj model ima maksimalnu brzinu od 25 km/h i maksimalni domet od 38km, što ga čini idealni izborom za one koji traže brz i učinkovit način prijevoza u gradu ili u blizini. D38E ima snagu motora od 500 W, što omogućava brže ubrzanje i veću brzinu u odnosu na prethodne modele. Uz to, ima veću litijonsku bateriju jačine 367 Wh, što omogućava veći domet i dulje vrijeme vožnje. Ovaj model dolazi s tri načina vožnje - ekonomičan, standardni i sportski način, tako da vozači mogu prilagoditi brzinu i performanse skutera premo svojim potrebama. Uz to, ima i LED prednje i stražnje svjetlo, što omogućava sigurniju vožnju u uvjetima slabije vidljivosti. D38E ima aluminijski okvir koji ga čini izdržljivim i laganijim za nošenje i skladištenje. Skuter ima težinu od 16,3 kg i maksimalno opterećenje od 120 kg. U pogledu vodootpornosti, ovaj model ima ocjen IPX6, što znači da je otporan na jaku kišu i pranje mlazovima vode. Sve u svemu, Ninebot KickScooter D38E je snažan i pouzdan električni skuter s velikim dometom i brzinom, što ga čini idealnim za gradske vožnje i putovanja na kratke i srednje relacije.

925 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Segway Ninebot KickScooter F40 I

Segway Ninebot KickScooter F40 I je najveći i najmoćniji električni skuter u Ninebotovoj floti. Ovaj model doalzi sa baterijom jačine 367 Wh i motorom jačine 350 W, što mu omogućuje maksimalni domet od 40 km i maksimalnu brzinu od 25 km/h.  KickScooter F40 I ima tri načina vožnje - ekonomičan, standardni i sportski način. U sportskom načinu vožnje, ovaj skuter može doseći i maksimalnu brzinu od 25 km/h, dok u ekonomičnom načinu vožnje može voziti do 40 km s jednim punjenjem baterije. Skuter ima ukupnu težinu od 17,8 kg, ali se može lako preklopiti i nositi za rukohvat. Ovaje model dolazi s velikim 10-inčnim kotačima i prednjom i stražnjom suspenzijom, što omogćuje udobnu vožnju na neravnim površinama i bolju stabilnost na cesti. F40 I također ima prednje i stražnje LED svjetlo za bolju vidljivost i sigurnost noću. KickScooter F40 I je također opremljen brojnim sigurnosnim značajkama, uključujući dvostruku kočnicu - električnu i mehaničku, te kočionu svjetlost koja se aktivira prilikom kočenja. Osim toga, ovaj model ima i kvalitetnu konstrukciju, izrađen od čvrstog aluminija, što mu omogućuje da izdrži teže terene i više opterećenja. Uz sve ove osobine, Ninebot KickScooter F40 I je odličan izbor za one koji žele moćan i pouzdan električni skuter za svakodnevnu upotrebu ili za duge vožnje na otvorenom.

1.036 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Xiaomi Mi električni skuter Pro 2

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 je napredni električni skuter koji je dizajniran za vožnju gradom. Ovaj skuter ima moderan i minimalistički dizajn s mat crnom bojom koja mu daje elegantan izgled. Skuter dolazi s 8,5-inčnim gumenim pneumaticima koji osiguravaju udobnu vožnju na neravnim površinama i nejednakim terenima. Stražnja disk kočnica i regenerativni sistem kočenja osiguravaju brzo i učinkovito kočenje, dok LED svjetla na prednjoj i stražnjoj strani skutera poboljšvaju vidljivost i sigurnost tijekom vožnje u uvjetima slabije osvijetljenosti. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ima maksimalnu brzinu od 25 km/h i maksimalni domet od 45 km na jendom punjenju baterije. Skuter ima moćan motor od 300 W koji omogućava brzo ubrzavanje i lakšu vožnju uzbrdo. Skuter se može jednostavno sklopiti i prenijeti uz pomoć sklopivog volana, što ga čini idealnim za putovanja gradom ili prijevoz na javnom prijevozu. Skuter također dolazi s mogućnošću povetibanja s aplikacijom putem Bluetooth-a za praćenje putovanja i kontrolu brzine i drugih postavki.

1.183 KM
Dostupnost: 30 Dostupno

MS ENERGY e-romobil e10 dark grey

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više do 40 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica , čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu stražnju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Nova E serija MS Energy električnih romobila idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće silikonsko gazište, pružit će Vam idealnu vožnju uz veću brzinu i veći domet.

1.247 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

MS ENERGY e-romobil r10 black green

Za gradsku vožnju sa stilom uz koju nećeš proći nezapaženo. Za veliki prednji kotač od 20″ i stražnji od 16″ prepreke ne postoje. Tvoju vožnju će učiniti ugodnom i sigurnom. Prilagodljiva visina upravljača dodatno pridonosi lagodnoj vožnji bez obzira na tvoju visinu. Domet do 30 km i snažni motor od 350 W

1.273 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

MS ENERGY e-romobil e20 white

Nova e serija idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće si likonsko gazište, pruža idealnu vožnju uz veću brzinu i domet do čak 70km. Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. ElektričnA stražnjA kočnicu prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni, a čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopi romobil i ponesi ga sa sobom!

1.517 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

MS ENERGY e-romobil e20 dark grey

Nova e serija idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće si likonsko gazište, pruža idealnu vožnju do čak 70km. Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. Električna stražnja kočnicu prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni, a čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopi romobil i ponesi ga sa sobom!

1.517 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

MS ENERGY e-romobil e21 black

Nova e serija idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće si likonsko gazište, pruža idealnu vožnju uz veću brzinu i domet do čak 90km. Veliki 10″ zračni kotači, te prednja i zadnja disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. Električna stražnja kočnica prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni, a čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopi romobil i ponesi ga sa sobom!

1.595 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

MS ENERGY e-romobil e21 orange

Jeste li spremni ići dalje nego ikada? Novi e21 eScooter idealan je za svaki dan s nevjerojatnim dometom do 90 km. Slobodno krstarite širokim ulicama i uskim uličicama, uživajući usput u prekrasnom krajoliku. Ako želite ići dalje, možete! Sada možete bezbrižno voziti svoj e21 eScooter znajući da se druga baterija puni u vašem domu i čeka samo na vas. Jeste li pronašli svoj savršeni par? Posegnite za više!

1.595 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

Segway KickScooter Max G30E II

Ninebot KickScooter MAX G30E II je električni skuter visoke kvalitete, namijenjen za gradske vožnje. Skuter dolazi sa snažnim motorom od 350W i baterjiu potrošnje 551 Wh, koji omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h i omogućava brzo kretanje po gradskim cestama. Skuter ima veliko autonomiju baterije, s maksimalnim dometom od 65 km, što znači da možete putovati duže udaljenosti bez potrebe za punjenjem baterije. Osim toga, skuter ima velike 10-inčne gume koje omogućavaju glatku vožnju i bolje upravljanje. Skuter je opremljen s električnom, regenerativnom i bubanj kočnicom, kao i prednjim i stražnjim LED svjetlima, što povećava sigurnost vožnje. Osim toga, skuter ima kompaktan i sklopivi dizajn, što ga čini lako prenosivim i praktičnim za pohranu. Skuter se može jednostavno povezivati s mobilnom aplikacijom, što omogućava daljinsko upravljanje i podešavanje brzine, kao i praćenje vremena vožnje i ostalih statistika. S maksimalnom nosivošću od 100 kg, skuter je pogodan za većinu korisnika.

1.597 KM
Dostupnost: 2 Dostupno

Ninebot by Segway KickScooter P65E premium

Segway KickScooter P65E ->  14+ years, 120kg max rider weight, up to 25 km/h speed, up to 65km/h range, IPX5 water resistance,561 Wh bat, 1080 W maximum power motor, Brake: Front disc brakes, Rear: electronic brake,Lights: Front LED,and DRL Rear LED lights, SegPower Cross Seasons Tyres with jelly layer: self- healing tyres 10,5", Full coloured info dashboard display,3 riding modes ( ECO, DRIVE, SPORT)1 WALK mode,1 Park mode, Certified reflectors,electronic  bell, NFC, USB C port.

2.058 KM
Dostupnost: 1 Dostupno

Ninebot by Segway KickScooter P100SE premium

Segway KickScooter P100SE ->  14+ years, 120kg max rider weight, up to 25 km/h speed, up to 100km/h range, IPX5 water resistance,1200 Wh bat, 1350 W maximum power motor, Brake: Front disc brakes, Rear: disc+ electronic brake,Lights: Front LED,and DRL Rear LED lights, SegPower Cross Seasons Tyres with jelly layer: self-healing tyres 10.5", Full coloured info dashboard display,3 riding modes ( ECO, DRIVE, SPORT)1 WALK mode,1 Park mode, Certified reflectors,electronic  bell, NFC, USB C port.

3.026 KM
Dostupnost: 1 Dostupno