Ovdje su 50 proizvoda.

Slušalice XO BE36 Green

Danas je muzika postala neodvojivi deo života mnogih ljudi. Uživanje u muzici se uvijek umnožava slušanjem uz kvalitetan proizvod koji dobro proizvodi zvuk. Ako tražite kvalitetne slušalice lijepog dizajna, preporučujemo slušalice XO BE36. XO BE36 slušalice imaju moderan i kompaktan dizajn pored svoje male težine. Njegovi jastuci su mekani i udobni i ne iritiraju uši. Korištene čaše su mekane i kvalitetne i pogodne su za ljude koji provode mnogo sati sa slušalicama. Ove slušalice imaju velike zvučnike od 40 mm pomoću kojih možete slušati muziku na bilo kojoj jačini zvuka i dobrog kvaliteta. . Ove XO BE36 slušalice su dimenzija 71*179*156 mm i težine 162 grama. Materijal ovih slušalica je izrađen od izdržljivog i kvalitetnog ABS-a i PU-a. XO BE36 Bluetooth slušalice imaju Bluetooth verziju 5.0, a njihova glavna razlika u odnosu na prethodne verzije može se vidjeti u naprednijem i ažuriranijem Bluetooth čipu. Koristeći ovaj handsfree, možete čuti i slušati muziku na udaljenosti od deset metara (bez ikakvih prepreka od izvora zvuka) bez gubitka kvaliteta zvuka.

28 KM
Dostupnost: 51 Dostupno

Haylou GT7 Neo Bluetooth Black

Haylou GT7 ima kompozitnu vibrirajuću dijafragmatsku zavojnicu i AAC audio kodek koji hvata više detalja zvuka i pruža odličnu kvalitetu zvuka. Režim za igranje igrica sa niskom latencijom koji poboljšava ugođaj sadržaja zajedno sa dual-master komunikacijom koja osigurava stabilnu konekciju u svakom trenutku.  Napredni Bluetooth 5.2 čip integrira prednosti kao što su efikasan prijenos, ultra niska potrošnja energije i manje primjetni zvukovi iz pozadine, tako da pozivi ostaju bez smetnje i prekida. Ove slušalice podržavaju i Stereo i Mono režim rada i dual-channel tehnologiju za komunikaciju. Obe slušalice se mogu koristiti i zasebno jer imaju dva nezavisna čipa. AI call poništavanje buke zahvaljujući DNN algoritmu koji simulira ljudski slušni sistem i precizno kupi glasove ljudi, dok u isto vrijeme efektivno smanjuje zvukove u pozadini iz okoline. Mogu se koristiti do 20h nakon jednog punjenja sa kutijicom za punjenje(kapacitet 310mAh), ali i bez kutijice mogu da traju do 5 sati(slušalice imaju kapacitet baterije 35mAh). Imaju ergonomičan dizajn kako bi se savršeno uklopile sa svakim oblikom uha. Smart Touch Control intuitivno služi za mijenjanje pjesama, odgovaranje na pozive i završavanje poziva, te pozivanje glasovnog asistenta. Slušalice su kompatibilne sa Android i iOS platformama i uređajima, te imaju Type-C sučelje za punjenje.

37 KM
Dostupnost: 133 Dostupno

Haylou X1 2023 Bluetooth earbuds Black

Haylou X1 2023 Bluetooth slušalice predstavljaju najnoviju iteraciju popularnih slušalica iz Haylou serije. Ove slušalice donose niz poboljšanja i nadogradnji koje čine korisničko iskustvo još boljim. Jedno od glavnih poboljšanja u modelu Haylou X1 2023 je ugrađeni Bluetooth 5.2 čipset. Ovo omogućava bržu i stabilniju vezu između slušalica i uređaja. Također, podržava protokol Bluetooth Low Energy (BLE) koji smanjuje potrošnju baterije, što produžava ukupno trajanje baterije slušalica. Haylou X1 2023 slušalice dolaze s poboljšanim zvučnim performansama. Uz podršku za aptX tehnologiju, omogućavaju visokokvalitetan zvuk s manjom latencijom. Ovo je posebito korisno prilikom gledanja filmova, igranja igara ili slušanja glazbe. Dizajn slušalica također je unaprijeđen u Haylou X1 2023 modelu. Sada su još kompaktnije i udobnije za nošenje. Slušalice su lagane i ergonomski oblikovane kako bi se prilagodile uhu korisnika i osigurale dugotrajnu udobnost. Baterija je također poboljšana u ovom modelu. Haylou X1 2023 slušalice dolaze s ugrađenom baterijom koja omogućava do 8 sati neprekidnog korištenja. Dodatno, kutija za punjenje slušalica dolazi s vlastitom baterijom koja omogućuje više punjenja i ukupno do 32 sata trajanja baterije.

39 KM
Dostupnost: 197 Dostupno

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W Black

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker je nosivi bežični zvučnik maksimalne izlazne snage 16 W, koji pruža izuzetno kvalitetan zvuk velike dubine. Na ovom fantastičnom uređaju omogućena su dva načina reprodukovanja zvuka – normalno i duboki bas). Mi Portable Bluetooth Speaker obezbjeđuje dugotrajno reprodukovanje muzike budući da na jednom punjenju baterije može biti u stalnom “pogonu” čak 13 sati. Posebno zanimljiva je opcija TWS povezivanja dva ovakva zvučnika u stereo sistem, za automatsku reprodukciju lijevog i desnog kanala. Još jedna veoma korisna fukcija kod Mi Portable Bluetooth zvučnika je da se zahvaljujući ugrađenom mikrofonu lako koristi za razgovore. Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker je vodootporan po standardu IPX7 tako da ga bezbjedno možete koristiti u kupaonici ili u vanjskom okruženju.

71 KM
Dostupnost: 25 Dostupno