Philips Trimer za nos, uši i obrve, PrecisionTrim - NT3650/16

ID: TR42017
Na stanju
35 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Vrhunska ugoda, bez čupanja Trimer tvrtke Philips za dlačice u nosu iz serije 3000 ugodno podrezuje dlačice u nosu, ušima i obrve. Nova tehnologija PrecisionTrim i sustav za zaštitu dizajnirani su tako da pružaju jednostavno i učinkovito podrezivanje bez čupanja i povlačenja. - Podrezujte dlačice u nosu, ušima i obrve ugodno i bez čupanja Lako dohvatite i uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju. Prije upotrebe provjerite jesu li vam nosnice čiste i zatim pažljivo umetnite trimer u nos na dubinu ne veću od 0,5 cm i počnite s polaganim kružnim pokretima. Pri podrezivanju dlačica u ušima provjerite jesu li vam uši čiste. Kod podrezivanja obrva, stavite jedan od dva češlja (3 i 5 mm) u utore trimera i primijenite lagani pritisak dok ga pomičete nasuprot smjera rasta dlačica za ravnomjerno podrezivanje obrva na željenu dužinu. - Jednostavno i učinkovito podrezivanje bez posjekotina Trimer za nos, uši i obrve dizajniran za sigurnost i udobnost, zaštitni sustav pokriva oštrice kako bi se osiguralo da ne dodiruju kožu izravno. Napravljen je i za što je moguće manje propuštenih dlačica, čupanja ili povlačenja. - Podrezivanje bez napora iz bilo kojeg kuta Naš inovativni, dvostrani precizni trimer brzo i bez napora reže iz bilo kojeg kuta i u bilo kojem smjeru. - Drška s teksturom za optimalno držanje čak i kad je mokra Drška s teksturom omogućuje bolje držanje i kontrolu prilikom upotrebe trimera za dlačice u nosu, a prekidač za uključivanje/isključivanje postavljen je za jednostavno rukovanje. - Može se prati u potpunosti, čime se olakšava čišćenje Ovaj je trimer vodootporan, zbog čega ga je lako čistiti: jednostavno ga isperite pod mlazom vode. - Spreman za korištenje Odmah počnite upotrebljavati trimer za dlačice u nosu i ušima uz priloženu AA bateriju.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).