• -10%

Wacom Grafički Tablet One 13 Creative

ID: WA27513
Na stanju
1.020 KM
918 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 102 KM (10%)

Ušteda: 102 KM (10%)

Rata već od 42 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

WA27513
10 Artikli

Podaci

Brend Tableta
Wacom
Garancija
12 mjeseci

Grafički tablet Wacom One 13 Creative savršen je alat za kreativne profesionalce i hobiste, pružajući vrhunske performanse i jednostavnost korištenja. Sa 13.3-inčnim ekranom visoke rezolucije, ovaj tablet omogućava jasnu i živopisnu sliku, idealnu za crtanje, uređivanje fotografija i dizajniranje. Osjetljivost na pritisak pruža prirodne i precizne poteze, dok napredne funkcije kao što su prepoznavanje nagiba olovke omogućavaju maksimalnu kontrolu i kreativnost. Wacom One 13 Creative dolazi s intuitivnim softverom koji olakšava rad i povećava produktivnost. Njegov lagan i prenosiv dizajn čini ga idealnim za korištenje kod kuće, u studiju ili na putu. Kompatibilan je s većinom operativnih sistema i grafičkih softvera, što ga čini izuzetno fleksibilnim alatom za razne kreativne projekte. Dugotrajna baterija i bežična povezanost osiguravaju neprekidno stvaranje bez ograničenja. Wacom One 13 Creative je idealan izbor za sve koji žele unaprijediti svoje digitalne vještine i izražavati svoju kreativnost na najbolji mogući način.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).