• -10%

Televizor Hisense 58A6K 58" UHD Smart

ID: HIS58A6K
Na stanju
914 KM
823 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 91 KM (10%)

Ušteda: 91 KM (10%)

Rata već od 38 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

HIS58A6K
5 Artikli

Podaci

Brend televizora
Hisense
Dijagonala ekrana
58" 4K Ultra HD
Smart
Da
Operativni sistem
VIDAA OS
Rezolucija
3840x2160
Tehnologija
LED
Garancija
2+3 godine

Televizor Hisense 58A6K 58" UHD Smart pruža izuzetno iskustvo gledanja zahvaljujući 4K Ultra HD rezoluciji koja donosi oštre, jasne slike sa živopisnim bojama i izvanrednim detaljima. Ekran od 58 inča čini ovaj televizor idealnim za veće prostorije, omogućavajući uživanje u omiljenim filmovima, serijama i sportskim događajima sa vrhunskim vizuelnim doživljajem.

Opremljen pametnim funkcijama, ovaj televizor koristi intuitivan operativni sistem koji omogućava pristup širokom spektru aplikacija i streaming servisa kao što su Netflix, YouTube i Disney+. Korisnički interfejs je jednostavan za korištenje, omogućavajući brzo i lako kretanje kroz sadržaj i personalizaciju postavki prema vašim preferencijama. Podrška za glasovne komande dodatno olakšava korištenje, omogućavajući jednostavno upravljanje televizorom.

Televizor Hisense 58A6K nudi različite priključke, uključujući HDMI i USB portove, omogućavajući lako povezivanje s različitim uređajima kao što su konzole za igre, Blu-ray plejeri i eksterni diskovi. Elegantnog i modernog dizajna, televizor se savršeno uklapa u svaki enterijer, dodajući sofisticiranost i stil vašem prostoru. Ugrađeni zvučnici pružaju čist i jasan zvuk, dodatno poboljšavajući sveukupno iskustvo gledanja.

Sa niskom potrošnjom energije i naprednim funkcijama, Televizor Hisense 58A6K je odličan izbor za one koji traže kvalitetan, pouzdan i funkcionalan uređaj. Bilo da ga koristite za svakodnevno gledanje televizije, igranje video igara ili gledanje filmova, ovaj televizor nudi vrhunske performanse i pouzdanost, čineći ga idealnim dodatkom vašem domu.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).