Printer BROTHER VC500WZ1

ID: LJ124048
Na stanju
392 KM
s PDV-om
Rata već od 18 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Prvi kompaktni stolni printer naljepnica u boji kompanije Brother zaista je revolucionarni proizvod na tržištu uredskih printera naljepnica. Po prvi put možete ispisati naljepnice u bilo kojoj kombinaciji boja za oznacavanje datoteka, dokumenata i mapa za arhiviranje. Naljepnicama dodajte slike u boji kvalitete fotografija, poput logotipa tvrtke, a sigurnosnim propusnicama fotografije osoblja i posjetitelja. Ukljucujuci i bežicno i USB sucelje, VC-500W povezuje se s vašim Windows/Mac racunarom i donosi besplatni softver za dizajn naljepnica P-touch Editor. Kod povezivanja s mobilnim telefonom ili srodnim Apple/Android uredajem koristite aplikaciju Brother Color Label Editor.
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).