• -10%

Robot usisivač Xiaomi X10+ sa postajom

ID: XI15858
Na stanju
1.530 KM
1.377 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 153 KM (10%)

Ušteda: 153 KM (10%)

Rata već od 63 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XI15858
10 Artikli

Podaci

Brend robot usisivača
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

Usisivac Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi robot usisivač X10+ je revolucionaran uređaj koji vam omogućuje temeljito čišćenje vašeg doma s minimalnim naporom. Opremljen naprednom tehnologijom i inteligentnim značajkama, X10+ pruža izvanrednu snagu usisavanja i preciznu navigaciju.

X10+ ima snažan motor koji pruža impresivan okretni moment i snagu usisavanja do 3000 Pa, što ga čini sposobnim za učinkovito usisavanje različitih površina i uklanjanje nečistoća poput prašine, dlaka kućnih ljubimaca i mrvica.

Pomoću naprednog laserskog senzora i simulirane mape prostora, X10+ inteligentno mapira vaš dom i stvara virtualnu kartu prostora kako bi osigurao precizno usisavanje i navigaciju. Možete postaviti virtualne zidove ili odabrati određena područja za usisavanje putem povezane aplikacije na pametnom telefonu.

X10+ je također opremljen snažnom baterijom koja omogućuje dulje vrijeme rada bez potrebe za čestim punjenjem. Kada se baterija isprazni, robot će se samostalno vratiti na baznu stanicu za punjenje i nastaviti s čišćenjem nakon punjenja.

Uz podršku Wi-Fi povezivosti, možete daljinski upravljati X10+ putem pametnog telefona. Aplikacija vam omogućuje postavljanje rasporeda čišćenja, praćenje statusa čišćenja i primanje obavijesti o završetku čišćenja ili potrebi za održavanjem.

Xiaomi robot usisivač X10+ također ima napredan sustav filtracije koji zadržava sitne čestice prašine i alergene, osiguravajući čist zrak u vašem domu. S njegovom tišom operacijom, možete uživati ​​u mirnom i čistom okruženju dok robot obavlja posao.

Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom, Xiaomi robot usisivač X10+ će se uklopiti u svaki prostor i pružiti vam praktično, učinkovito i inteligentno usisavanje kako biste uštedjeli vrijeme i energiju.

 

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).