Logitech Mjenjač, Gaming Driving Force, za G29, G920 - Driving Force Shifter

ID: TR36503
Na stanju
119 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Obogatite svoju trkaću opremu realističnim iskustvom prebacivanja. Kao dodatak za upravljače Driving Force Racing G29 i G920 razvijeni Logitech Driving Force™ poluga mjenjača je ultimativni sklop za igre simulacije utrka. S osovinom upravljača izrađenom od čvrstog čelika i aplikacijama izrađenim od visokokvalitetne, ručno šivane kože nudi pogonskoj snazi ručice mjenjača precizno pomjeranje i dugotrajnu pouzdanost. Ručica mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa s uzorkom H-mjenjača omogućuje tečne i jasne, precizne promjene stupnjeva prijenosa za glatke prijelaze između oštrih zavoja i dugih ravnina. Uz pomoć stabilnih integriranih nosača za pričvršćivanje i točaka za uvrtanje, ručicu mjenjača pogonske snage možete sigurno pričvrstiti na stol ili trkaću platformu, tako da ne kliže ili se ne trese prilikom agresivnih manevara vožnje - Radi kao dodatna oprema za trkaći volan Drive Force G29/G920 Služi kao dodatna oprema za trkaći volan G29/G920 Driving Force. Pokretna ručica mjenjača bila je za dva trkaća upravljača G29 i G920 na vašem trkaćem stroju kako biste dovršili i ponudili realističnije trkaće iskustvo. - Dizajn visoke kvalitete Dizajn visoke kvalitete S osovinom upravljača izrađenom od čvrstog čelika, ručica mjenjača Driving Force daje preciznu trku i dugotrajnu pouzdanost. Ručica mjenjača i mijeh su od visokokvalitetne kože, što ručica mjenjača za ručni izgled visokih performansi daje i udobnost, kao i vijek trajanja proizvoda je poboljšan. - Mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa naprijed i natrag (ručica mjenjača prema dolje). Ručica mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa s uzorkom H-mjenjača omogućuje tečne i jasne, precizne promjene stupnjeva prijenosa za glatke prijelaze između oštrih zavoja i dugih ravnina. - Sigurno pričvršćivanje. Sigurno pričvršćivanje. Uz pomoć stabilnih integriranih nosača za pričvršćivanje i točaka za uvrtanje, ručicu mjenjača pogonske snage možete sigurno pričvrstiti na stol ili trkaću platformu, tako da ne kliže ili se ne trese prilikom agresivnih manevara vožnje
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).