Pametni sat Amazfit Balance Grey

ID: AMA18860
Na stanju
569 KM
512 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 57 KM (10%)

Ušteda: 57 KM (10%)

Rata već od 23 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

AMA18860
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Amazfit
Display
1.5 AMOLED
SIM kartica
Ne
Baterija
460 mAh
Bluetooth pozivi
Da
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
14 dana
Garancija
12 mjeseci

Beskontaktno plaćanje Zepp Payom:
Zahvaljujući partnerstvu između Amazfita i Mastercarda i integraciji NFC tehnologije, Zepp Pay može se koristiti za povezivanje do osam bankovnih kartica u isto vrijeme s vašim Amazfit računom za beskontaktno plaćanje uz zaporku izravno s vašeg zapešća
Analiza psihičke i fizičke sposobnosti:
Postignite idealnu ravnotežu između aktivnosti i regeneracije. Nosite Amazfit Balance pametni sat dok spavate i ujutro ćete dobiti fitness rezultat koji pokazuje koliko ste psihički i fizički spremni za novi dan.
Mjerenje sastava tijela:
Osim preciznog praćenja zdravstvenih podataka kao što su broj otkucaja srca, kisik u krvi, stres i razina sna, Amazfit Balance također se može koristiti za brzo i jednostavno mjerenje osam mjerenja sastava tijela na vašem zapešću, uključujući tjelesnu masnoću, skeletne mišiće, mišiće, postotak vode , koštanu masu, sadržaj proteina, BMI i bazalni metabolizam.
Zepp Aura Savjeti za spavanje i alati za opuštanje:
Uz funkcije nadzora spavanja, meditacije i vježbi disanja ugrađene u pametni sat, korisnici Amazfit Balancea mogu koristiti besplatnu probnu verziju Zepp Aura. Ova usluga spavanja i opuštanja koju pokreće AI stvara zvučne slike koje se inteligentno prilagođavaju biometrijskim očitanjima vašeg Amazfit pametnog sata i pruža detaljna izvješća o spavanju.
Dvopojasni GPS s najvećom preciznošću u industriji:
Doživite GPS praćenje pomoću pametnog sata koji pruža vodeću točnost u industriji, čak i ispod visokih zgrada ili visokog drveća. Dvopojasna GPS antena s kružnom polarizacijom smanjuje smetnje i koristi signale iz 6 satelitskih sustava. Iskoristite prednost uvozom datoteke rute iz aplikacije Zepp i zatim uživajte u nevjerojatno preciznoj navigaciji u stvarnom vremenu sa svog zapešća.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).