• -10%

Pametni sat Amazfit GTR Mini Black

ID: AMA17459
Na stanju
241 KM
216 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 24 KM (10%)

Ušteda: 24 KM (10%)

Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

AMA17459
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Amazfit
Display
1.28"
SIM kartica
Ne
Baterija
280 mAh
Bluetooth pozivi
Da
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
30 dana
Garancija
12 mjeseci

Amazfit GTR Mini – Tvoj idealan pratitelj za zdrav i aktivan život!

Jesi li spreman za novi nivo iskustva kad je u pitanju praćenje tvog zdravlja i fitnesa? Amazfit GTR Mini je pravi izbor za tebe! Ovaj pametan sat će te oduševiti svojim elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama. Sa svojim tankim i laganim tijelom od nehrđajućeg čelika i plastike, ponosno ćeš ga nositi na svakom zglobu.

Boje koje možeš odabrati su Ponoćno crna, Magentna ruža i Oceansko plava, pa ćeš moći pronaći onu koja najbolje odgovara tvom stilu. Dimenzije od 42.83×42.83×9.25mm i težina od samo 36.2g čine ovaj sat izuzetno udobnim za nošenje.

Jedan pogled na AMOLED ekran od 1.28″ rezolucije 416×416, sa zaštitnim staklom i premazom protiv otisaka prstiju, bit će dovoljan da se zaljubiš u njegovu jasnoću i oštrinu slike. Baterija kapaciteta 280 mAh omogućuje ti da uživaš u njegovim funkcijama do 14 dana, a uštedom energije modu možeš produžiti tu brojku na čak 20 dana. Također, u režimu rada s prikazom sata, trajanje baterije može doseći čak 30 dana.

Ali ovo nije samo običan sat – Amazfit GTR Mini ima brojne senzore koji će ti pomoći da pratiš svoje zdravlje i fitnes na najbolji mogući način. BioTracker™ PPG biometrijski senzor omogućuje precizno mjerenje pulsa i čak podržava mjerenje razine kisika u krvi. Uz ubrzani senzor kretanja, geomagnetski senzor, senzor ambijentalnog svjetla i 5 satelitskih sustava za pozicioniranje, pratiš svaki korak i svaki pokret s lakoćom.

Da bi omogućio brzo i jednostavno mijenjanje remena, Amazfit GTR Mini dolazi s remenom od silikona širine 20mm i patentnom kopčom. Također, njegova vodootpornost do 5 ATM znači da se ne moraš brinuti o praćenju svog zdravlja ni tijekom plivanja ili tuširanja.

Kompatibilan je s Androidom 7.0 i novijim verzijama, kao i iOS-om 12.0 i novijim verzijama. Za jednostavno korištenje i upravljanje tvojim Amazfit GTR Mini pametnim satom, tu je aplikacija ZeppApp koja će ti pružiti sve potrebne informacije i statistike o tvom zdravlju i fitnesu.

Uz Amazfit GTR Mini, svaki trenutak postaje prilika za unaprjeđenje tvog zdravlja i fitnesa. Ne propusti ovu priliku i nabavi svoj Amazfit GTR Mini pametni sat danas!

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).