Telefon na tipke Artfone C10 preklop Red

ID: MI17736
Na stanju
80 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Garancija: 12 mjeseci

Velicina ekrana: 2.4”

Baterija: 1000mAh 

Brend : Artfone

Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!
Količina

Artfone C10

Artfone C10 je jednostavan i funkcionalan mobilni telefon namijenjen prvenstveno starijim osobama ili korisnicima kojima je potreban uređaj s osnovnim komunikacijskim funkcijama. Ovaj model nudi veliku pouzdanost, jednostavno korištenje i dodatne sigurnosne značajke, sve u kompaktnom dizajnu.

Ključne karakteristike Artfone C10:

  • Zaslon: 1,8-inčni TFT zaslon omogućava jasan prikaz osnovnih informacija i jednostavnu navigaciju kroz menije, što je idealno za korisnike kojima je potrebna jednostavnost.
  • Tipke: Velike, jasno označene tipke olakšavaju biranje brojeva i slanje poruka, čineći ovaj telefon posebno prikladnim za starije osobe ili korisnike s oštećenim vidom.
  • SOS funkcija: Opremljen SOS tipkom koja omogućava brzo kontaktiranje unaprijed određenih brojeva u hitnim situacijama, pružajući dodatnu sigurnost i mir korisnicima.
  • Baterija: Dugotrajna baterija kapaciteta 1000 mAh omogućava višednevno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, što je savršeno za korisnike kojima je potrebna dugotrajna pouzdanost.
  • Dizajn: Kompaktno i izdržljivo kućište osigurava jednostavno rukovanje i dugotrajnu upotrebu, dok klasičan dizajn doprinosi eleganciji i funkcionalnosti.
  • Povezivost: Podržava osnovne GSM funkcije, omogućavajući pouzdane glasovne pozive i slanje SMS poruka, što ovaj telefon čini idealnim izborom za one kojima je potrebna funkcionalnost bez suvišnih komplikacija.

Artfone C10 je idealan izbor za starije osobe ili korisnike koji traže jednostavan i pouzdan telefon s osnovnim funkcijama i dodatnim sigurnosnim značajkama.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).